Labels

Saturday, March 19, 2011

jumpa si cantiksss




sungguh lama tidak ketemu dengan budak-budak gojes nih...tak salah cik fa sejak habis form 5 masa zaman hingusan dulu tu kot last jumpa...ada yang kadang terjumpa jugak...now semua dah besar...badan pun sama membesar seiring dengan umur...masa zaman hingusan dulu alahai... kurus ja semua...



malam tadi si sue (berbaju biru) buat bbq dekat rumah dia...lusa bday sue...sue..kalau baca blog aku nih.. "HAPPY BDAY IN ADVANCE DEAR"...best betul semalam...sembang pasal zaman muda-muda.. wow.. really miss that time masa zaman sekolah dulu...semua nakal kan....apa pun malam tadi super duper best k....hope to see u guys again....



ejah: aku dah letak dah gambaq ank dalam blog aku...nanti aku tengok kot la gambaq ank masuk blog hanis zalika pulak ka..

No comments: