Labels

Wednesday, March 16, 2011

cerita melayu ka cerita hollywood...CONFIUS*#*

sekarang cik fa nak update blog pun rasa segan sebab ramai classmate datang.."fa aku baca blog ko la"..."fa baru ja baca blog ko semalam"...aduh..aduh...segan cik fa..sebab kalau orang tak kenal baca..its ok la...nih orang yang kenal...rasa segan pulak...tapi dah nama pun blog yang tak private.. so buat apa nak malu..belasah ja la...bukan cik fa menipu pun kan dalam nih..just share dengan korang ja kan..so hope korang enjoy ja baca...lagi bagus kalau korang comment pastu letak nama...so cik fa tau la..kalau yang ada blog tu..letak la link sekali..boleh cik fa melawat blog korang pulak ye...







kalau dah cik fa tempek poster hikayat merong mahawangsa...dah sah-sah la kan cik fa nak cakap cik fa dah tengok...ya..semalam cik fa dengan cik debab hanim dengan 3 lagi new classmate cik fa pergi tengok hikayat merong mahawangsa dekat mid...before cik fa melalut panjang meh cik fa kenalkan dekat korang...mesti korang nak kenal kan dengan wajah-wajah ayu diorang...






yang tudung kuning yang mata bulat sambil makan choco top tu tak payah la nak kenalkan kan...sah korang dah kenal..selalu sangat muka dia dalam blog cik fa nih...yang sebelah si tudung kuning tu namanya yus...kecik molek ja orangnya...sebelah si yus tu pulak aina, yang last sekali tu nadia namanya...






yeayyy....giliran cik fa pulak bergambar..tangan cik fa juga ada choco top yang yummy... hari tu macam ada tema purple pulak kan...hehe...





okeh..dah-dah...nak cakap pasal movie cik fa tengok tu...overall cik fa rasa macam bukan tengok cerita melayu ja...macam tengok filem hollywood..wow kan...cerita dia best and ayat yang diorang pakai memang super duper tinggi and klasik...tambah pulak tengok stephen rahman yang waduh...macho dengan badan sasanya berlawan...nanti cik fa kena tengok cerita nih lagi sebab nak temankan mr bola pulak...kesian dia teringin sangat nak tengok...nanti ye mr bola kita tengok...sapa yang tak tengok lagi...cik fa sarankan korang tengok k..at least dapat tau epik merong mahawangsa nih....=)

5 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

heh aku x tengok lg cite ni.

Anonymous said...

dah la x ajak aku..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cik fa said...

arbi:tgk la..best..rango best x?

anonymous: siapakah gerangan engkau tidak bernama..bagi nama ye..nnti cik fa ajak skali

Anonymous said...

x mo bagi nama...secret..he he he..(rasa2 sapa)..merajuk..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cik fa said...

hahha....adoi...cuba bg klue...
kot bley teka ka