Labels

Wednesday, March 30, 2011

bila perempuan dating berdua???

penatnya hari ni....berjalan seharian bersama si dia...kali nih si dia bukan mr bola ya...hari nih dating bersama si debab...mr bola kan kerja...so lunch tadi ajak si debab makan chilis dekat mid valley....chilis mid valley ja layanan superb macam hotel 5 star...lama rasanya tak pekena chilis...







tengok la muka si debab nih..terpancar kegembiraan...selalu sangat sebut chilis..chilis...nasib la malam tak mengigau sebut chilis....








kepada yang bawak anak tu...jangan lupa untuk tanya pekerja chilis...nanti anak korang boleh la makan free...cik fa nak tanya...tapi tak berAnak lagi...bawak si debab tu..dah macam mak budak..kalau tak boleh gak menipu..








tadaaaaaaaaaa....makanan sudah mari..jemput makan semua..


big mouth bites nih si debab punya







cik fa makan cajun sandwich








lepas kenyang tu kitaorang pergi jalan TAR pulak...lama tak usha shawl...so tadi cik fa dah rembat dua pahsmina....then ajak si debab pergi pavi pulak..sebab masih siang kan.. mana otai kalau balik awal...so apa lagi start la mencuci mata....







tempat first yang dituju mesti tempat kasut...arghhh...cik fa suka colour and design kasut tu...tapi tinggi gilor la...tak sanggup cik fa nak merosakkan anggota badan cik fa...cik fa hanya mampu try...pakai kejap pun dah tak tahan..macam mana eh artis pakai high heels yang tinggi tahap gaban tu??









dah puas belek kasut...ke tempat baju pulak...best k dapat cuci mata...pegang baju tu baju nih.. letak dekat badan...tapi tak perlu beli pun tak apa..sebagai terapi menghilangkan stress...








pastu si roomate membelek aksesori pulak...bestkan jadi perempuan..macam-macam boleh try.... kaum adam...sila jangan jeles ok!!!!





pastu temankan si debab mencari eye liner dekat STAGE....ya kaum hawa sekalian.. STAGE tengah SALE kaw-kaw...lipstick, eye shadow, eye liner berharga RM12 SAHAJA..bukan RM120 ya...RM12 (DUA BELAS RINGGIT MALAYSIA)... compact powder, blusher BUY 1 FREE 1.... gila kan...????







cik fa terus rembat la 3 lipstick....tamak tak???hhaha...tak la...cik fa masih dapat menahan nafsu ok..cik fa beli dua ja...satu lagi tu si debab punya...make STAGE nih not bad la...cik fa pakai dia punya compact powder...KLIK..best sangat ok...berbaloi...dah la selalu buat SALE...







so bila malam..start la pikir mahu sumbat makanan dalam mulut kan...cik fa ajak si debab makan dekat octopus wangsa walk...sebab dah lama cakap nak bawak si debab..tapi tak terbawak lagi...





tengok la si roomate...semua dia nak order....haha..biasala bila perut dah kosong kan sebab lama sangat berjalan...






maaf ya tak sempat nak ambil gambar makanan sebab terlupa nak ambil...biasa la bila dah makanan depan makanan semua lupa....hahahhaha...

2 comments:

Anonymous said...

mantoppppppppppp..sampai ati x ajakkkkkkkkk..uwaaaaaaaaaaaaaaa

cik fa said...

siapakah gerangan kamu??
hehe....lain kali gtau la nk ikot=)