Labels

Sunday, March 20, 2011

apa patut korang cuba???

cik fa baru ja balik dari rumah mr bola..tadi kenduri untuk si bam bam naura...but tunguuuuuu... cik fa akan update pasal little naura nanti...kali nih cik fa nak update pasal makan.....yeayyyyyyyy..sapa suka??..sapa suka please clap**clap**..



cik fa dengan mr bola suka makan dekat gardens...kan sekarang gardens dah ada dekat mid valley.. so kalau pergi mid...mesti nak makan dekat gardens



buat mulut selebet...pastu mr bola marah...apa nih mulut macam tu..







okeyh la..nah senyuman semanis kurma cik fa???ok tak lagi mr bola???







nih favourite cik fa dekat gardens....salted egg fried rice...korang perlu cuba... sangat sedap.. dah la banyak...yang kuning-kuning atas nasi tu teur masin ye....yum..yum..






then perut kenyang hati senang...terus la ronda-ronda cuci mata...masuk keluar kedai..satu apa pun tak beli...kitaoranga da gak pergi exhibition hall yang jual barang baby tu....bajet dah ada baby kan...but cute miut la barang baby...macam-macam ada...sampai cik fa kata...la benda macam nih pun ada ke untuk baby..dah rasa makanan dah hadam..pastu perut dak kosong sikit.. terus ke Alexis The gardens......gediks mahu cuba PAVLOVA....tapi sayang seribu kali sayang.. PAVLOVA tak ada time tu...malam baru ada....tak pa..cik fa akan try juga kamu wahai cik PAVLOVA suatu hari nanti...(ayat nak cover frust)..tapi...jeng..jeng..jeng...






tadaaaaaaaaaa.....



cik fa try mixed fruit meringue...meringue nih adalah sejenis dessert daripada whipped egg whites & sugar







meringue nih sedap...masuk ja dalam mulut....dia melt ja...pastu cream dia tak manis.. apa pun cik fa boleh cakap sedap sangat...






kepada food lover sekalian..korang patut try dua menu di atas ye....sengat superb yummy yummy..


6 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pheeewwwiit..
abes tak maman tu..??
senyum sapai telinga, suka atila tu..
tak makan pn dh kenyang, asal leh jumpe mushyuk².. hehehehh..=))

cik fa said...

mesti la habis dear...
dh nama pun cik fa kan...
=)

Mr.Nerd said...

cik fa yang comel..

Sukasuka-net said...

Mampir disini cik, nampaknya sedap makan tuh

cik fa said...

mr nerd:really...mcm tau siapa gerangan kamu wahai mr nerd..kamu xnak ngorat cik fa ke?

sukasuka-net: sedap bangat dear...u should try....

cik fa said...

mr nerd:really...mcm tau siapa gerangan kamu wahai mr nerd..kamu xnak ngorat cik fa ke?

sukasuka-net: sedap bangat dear...u should try....