Labels

Sunday, February 20, 2011

sekali sekala ke high hill

assalamualaikum...


lamanya rasa tak log in blog nih..slalu masuk blog...tengok-tengok orang update blog pastu keluar... tak ada mood pun nih sign in blog sendiri...entah kemana la mood cik fa yang suka merepek tu... nih pun cik fa gagahi juga nak update sebab semalam mr bola dah berleter dah cakap tak update blog... banyak la cerita tak story mory dekat sini....tarik nafas.....hembusssss.....fuhhhhhhh.....go..go...cik fa....



semalam mr bola tengah bad mood so dia ajak cik fa pergi genting jalan-jalan...tapi cik fa cakap tak nak la genting..bosan kan...so kitaorang decide nak pergi bukit tinggi..sebab kitaorang tak pernah pun jejak bukit tinggi lagi...so mr bola cakap nak bertolak awal-awal pagi...wowww...terkesima cik fa..tak pernah mr bola nak bangun awal-awal nih...excited betul mr bola...lagipun kitaorang tak tahu jalan sangat..terpaksa la bertolak awal pagi kan...

dah sampai sana...lorh.....dekat aja...dalam 20 minit la kot...lepas tu kitaorang breakfast....dah mula la aktiviti di sana...apa lagi..layannnnnnnnnn gambar okey...






tengok mr bola...punya la excited konon macam dekat france terus tinggal cik fa terkedek-kedek dekat belakang






nih promotion activity yang ada dekat high hill aka bukit tinggi nih....





first kitaorang pergi japanese village...yeahh..kena daki sikit ya bukit tu...agak lenguh la kaki nih memanjat bukit..berpeluh sakan cik fa..nampak sangat la stamina kurang...






ish....mr bola macam budak-budak...excited sangat ye sebab banyak bunga lawa...






la..nak terbeee...ke mr bola oiii...hahah..penat panjat bukit la tu..






pelik kan pokok pisang nih...kaler purple....pisang apa ya??






nih mr bola dok kalut la camera diorang superbbb canggih....punya la dok tengok orang-orang tu buat apa...haha...sibuk betul la bf cik fa nih tau..






yeaahhhhhhhh....cik fa daki bukit sikit ja terus sampai jepun...fuhhhhhhh..






tengok mr bola...siap bola landing sakan lagi..






berkilat la muka..peluh yang panjat bukit tadi tak kering lagi..











YESS.....cik fa lagi tinggi dari mr bola...






cantik kan black swan tu....alamak....(dah beli cd black swan...tapi tak tengok lagi..bila la mau tengok nih...bz sungguh)






white swan pun ada tau...






cuba teka nih buah apa??





lepas tu kitaorang singgah rabbit farm...rabbit farm nih nak masuk sorang rm3 ja...boleh main-main dengan rabbit...














new born baby rabbit....






nih dah 1 week kot...comel kan...




mana ya picture cik fa dengan rabbit????hahhahaha....jangan pelik okeyh....sebab cik fa geli dengan rabbit...so duduk jauh-jauh..nak pegang geli....kucing pun cik fa geli....ahhaha....mr bola ja la yang maind engan rabbit tu....=)..rugi kan cik fa...okey la...sekali sekala dating pergi tempat macam nih pun okey jugak...dapat gak la release tension...tapi tempat nih tak berapa best la... so cik fa dengan mr bola awal lagi turun sebab perut dak krukk krakkkk...tak mampu nak makan dekat atas tu..mahal sangat la...biasala dah tengah-tengah bulan kan

4 comments:

shafikah_eika said...

jom follow my blog : http://shafiekah.blogspot.com
tqvm

Siti Nur Amirah said...

cik fa..ni kat mana??nak pegiii...T_T

Gimi said...

Macam best je, nak pergi sana la. Main ngan rabbit.

cik fa said...

siti nur amirah: dekat bukit tinggi dear...tak jauh pun dri kl...klau pergi..atas skit je dri genting


gimi: yg rabbit tu best...try la pergi..=)