Labels

Friday, February 4, 2011

oh baby hidup




korang pernah tak dengar pasal baby alive tu...???cik fa pernah dengar dulu...hari tu masa pergi jalan-jalan dengan mr bola dekat klcc cari baju little naura...terjumpa benda nih..terus la excited bercerita dekat mr bola pasal baby alive nih boleh minum susu, nangis, berak....mr bola tak percaya...pastu bila dia main-main dengan baby nih,,baby nih ketawa...siap lompat lagi...suka la mr bola..teruja betul...lama gak kitaorang dekat tempat tu...heheh...rasa mahu ja jadi kanak-kanak balik..boleh la beli benda nih,....kalau tua-tua nih..korang rasa boleh lagi tak nak main??? jakun kan..hahhaha...




tak dapat beli..dapat pegang dan bergambar dengan muka yang excited tu pun dah kira ok...heheh..comel kan baby tu..ewwwwww....geramnya cik fa...kenapa la masa cik fa kecik dulu tak ada benda nih....???

No comments: