Labels

Sunday, February 13, 2011

cik fa ada annoucement

lamanya tak hupdate engkau wahai blogku.......bukan dah benci dengan blog..tapi masa tak mengizinkan...bz sungguh sekarang...kelas la...kerja bertimbun-timbun...pastu weekend nih yang padat....nak tau cik fa buat apa weekend nih...tadaaaaaaaaaaa.....(jangan terkejut)....yang ada sakit jantung jangan scroll sampai bawah sebab cik fa kan bongkarkan rahsia penting yang dah lama simpan...
















faham dengan gambar di atas???cuba fokuskan kepada objek berwarna kuning tu...bukan tudung cik fa ya...tapi buku yang cik fa pegang tu....faham sekarang???kalau yang tak faham lagi tu...or ada yang was-was...ya....cik fa akan menamatkan zaman bujang pada tahun ini.... tapi tak confirm lagi bulan berapa yang pasti 2011...so weekend nih cik fa dengan mr bola ditemani cik hanim untuk menghadiri kursus kawen...tak sangka umur 23 tahun nih cik fa akan bergelar seorang isteri...dah jodoh kan...kita tak boleh la nak tolak....so sekarang tengah bz prepare barang kawen sikit-sikit...hope semuanya dapat settle secepat mungkin......








kepada yang terkejut beruk tu....mengucap banyak-banyak ya...semua tu hanya lakonan semata-mata...hanya berangan ja lebih....maklumla..banyak sangat tengok membe dengan cousin kawen....cik fa pun jadi gatal terlebih........ya...cik fa, hanim aka so roomate dengan mr bola memang attend kursus kawen weekend nih dekat ukm....ala...tak semestinya nak kawen baru boleh pergi kursus kawen..sekarang pun boleh...sijil tu kan valid seumur hidup...pastu pulak rm30 sebab student ukm yang anjurkan..apa lagi....terus la attend...alang-alang dah murah kan..



banyak la jugak belajar daripada kursus nih pasal hidup berumah tangga...tapi banyak sangat isu yang tuttttttt****.....rasa tak bersedia pulak untuk tahu....ahhahahha...tapi tak pa...at least bersedia awal...hahahha... benda yang pasal jaga hati, komunikasi dengan pasangan semua...bley la try praktik sekarang masa couple...nanti masa dah kawen..so dah terbiasa....tapi benda yang tuttttttttttttt*** TAK BOLEH praktik k...bahaya...jadi lain nanti...penceramah dia best gak sebab lawak..so tak la bosan sangat...


cik fa nak pesan nih...kepada yang couple tu..malam nih or esok jangan la celebrate VALENTINE....sebab kita orang ISLAM...so memang HARAM sambut velentine ok....anggap la setiap hari tu, hari menghargai si dia............




6 comments:

em said...

ceh ingat btoi kawen haha

cik fa said...

hehehhe....sja buat kontrovesi..

abbymira said...

best nye da attent kursus kawin..ukm buat for student ukm je ek?huhu

cik fa said...

tula...sbb dgr ura2 nak buat kursus kawen yg smp kena tido..tu yg cpt2 pergi tu...ada jugak org luar attend

rizwan's sweetheart said...

jom kita ramai2 boikot valentine's day! wahhh... dah nak kawen. manyak best lorrr!!!

cik fa said...

eh dear...
slah fhm tu...
lmbt lg cik fa nk kawen