Labels

Monday, February 7, 2011

ada apa dengan 2??????????






















pesal la cik fa letak gambar dengan si mr bola tu banyak sangat??korang boley agak ta kenapa?? cuba korang usha ticker dekat side bar blog cik fa....perasan apa-apa tak???kalau yang tak perasan tu...cari 2 years......jumpa tak????ya......cik fa dengan mr bola sudah bersuka ria, bersedih-sedih, bergaduh-gaduh, bersayang-sayang selama dua tahun dah....allhamdulillah... bak kata orang puteh..hari nih anniversary kedua kitaorang la...

kitaorang pun macam couple-couple lain jugak...selalu gak gado....hehe..kalau gado lama-lama tu..tak message ka bbm ka call ka..sehari ja cukup la...mesti malam tu tergedik contact...dah rindu...ehhe...biasa la...orang cakap kalau gado tu...tu proses kita mengenali si dia...betul kot... selalunya...yang banyak cabaran & dugaan mula-mula nih...akan berakhir dengan happy ending.. insyallah...cik fa harap macam tu la...


masa couple nih....percaya si dia...tu penting....selalu discuss kalau ada masalah apa-apa...and bagitau la ke mana & dengan sapa korang keluar...so tak akan timbul masalah di kemudian hari.. (mesti mr bola gelak-gelak kan baca nih nanti)..pandai ja kan bagi nasihat...hahahha...and paling-paling penting jujur tau...insyallah...kita hanya mampu merancang, tuhan akan menetukan k... kita mencuba dan berusaha...selebihnya...terserah kepada- NYA.....


kepada mr bola-bola : cik fa luv u sangat-sangat okey...hope jodoh kita berpanjangan..amin...

5 comments:

jaa64 said...

wah tahniah cik fa n mr.bloa..moga kekal la yep :)

mr.bola said...

luv u 2 fa.. moga kte kekal smpai akhir hayat..

cik fa said...

mr bola:amin..........insyallah

jaa64:amin..tq dear

nanakimie said...

hehe,sama lak title entry kta:)neway,epy 2nd aniversary!hope kekal hingga jnjg pelamin:)

cik fa said...

really???
kebetulan mungkin kan..
tq..amin..