Labels

Sunday, January 23, 2011

wedding of the year cik fa

jangan tertipu dengan tajuk okeyh...bukan wedding cik fa ye...nih pasal wedding artis...rasanya tak pernah kot cik fa update pasal artis kawen..but...no...no..no...ayu raudah dengan si pemain bola kembar tu zaquan adha....cik fa bukan la peminat tegar atau kipas susah mati diorang nih...tapi sekali tengok picture kawen diorang...ya allah cantik sangat...terus la gedik dan rasa nak kawen..tapi bila kira-kira..duit dalam bank pun tak ada...so hanya mampu bermimpi je la cik fa oiii....




- nih masa malam berinai..




berseri ja muka nak jadi pengantin kan


nih masa majlis perkahwinan dekat masjid sultanah bahiyah.....ya...go orang kedah...







cik fa suka sangat baju dengan tema kaler nih...sangat sweet and lembut ja...cantik kan..




nih pulak..majlis resepsi






pink purple...wowwwwwww....kaler nih la sangat cik fa suka...nampak naik ja kan...baju dia memang sangat sweet okeyh....





last but not least...majlis persandingan


siap ada pet si zaquan lagi...namanya kyky...



sampai tenganga RCW nak tangkap bunga tu...nak ambil berkat kot.....heheheh..






semua baju si ayu raudhah and tema dia sangat la santai & cantik..tambah pulak ayu raudah yang berbadan montok nih....lagi la nampak sexy & cantik je kan...husband pun kategori nsem... hope jodoh berpanjangan and cepat dapat anak....amin....

-credit picture to Piccalasso dan Facebook Asmady Ahmad.

6 comments:

fai_rz said...

sgt cntik~ nnt nk kwen kt masjid sultanah jgk lh~ hehe~ go org kedah~

cik fa said...

yeke..fa xbley la masjid sultanah... jauh sgt...heheh..kena masjid dpn rumh tu la...

Daa.Aubrey here ! said...

mmg santek giles ayu raudhah pkai bju tu...hehehehe nk kwen cam dierrr gak...uhuksss :)

cik fa said...

cantik kan..
cik fa pun suka...
nk wedding mcm tu..
tp xmmpu kot

topimagine said...

jeles ngan zaquan.. huhuhu.. :)

cik fa said...

kenapa je;es ngn zaquan en topimagine