Labels

Thursday, January 6, 2011

penantian gembira


muka gembira tak???of course la kan...cik fa dengan si roomate tengah menanti flight nak balik kampung...kitaorang akan balik kedah japg...alang-alang nak balik kedah meh kita cakap loghat kedah la noh..tak penah kan lagi cik fa cakap kedah dalam blog nih kan...meh la..sapa yang nak belajaq cakap kedah..boleh la cik fa ajaq...hehe..(mr bola kamu wajib noh belajaq cakap kedah)...

cik fa dengan family tak penah guna pekataan cek untuk saya..cik fa tak biasa...nih cik fa gelar diri cik fa, cik fa la noh..buleh kan???cik fa angkut si roomate balik...haqi sabtu nih sepupu cik fa kawen...saja la bawak balik budak debab sorq'ang nih balik...mr bola pun ikot gak...tapi dia balik naik qeta dengan kawan dia malam nih...first time nih nak bawak mr bola jumpa mama...doakan cik fa ya...

habih musnah diet cik fa haqi nih...tu la..sapa suquh mai lcct awai..pastu punya dok caqi la plaq nak cucuk laptop nih..pastu tak dak..penuh..tepaksa la lepak kat coffee bean..so pa la..musnah la diet ku untuk haqi ni...arghh...habih..mampuih la kalau mr bola tau...hot chocolate dengan banana muffin????beqapa la kcal haqi nih telan..sok lusa dah kat kedah...lagi la..habis q'anap semua diet untuk minggu nih..tak pa balik daqi kedah nih..kita p exercise noh...

memandangkan dietku dah q'anap..cik fa nak p menikmati hot chocolate dengan banana muffin..nanti si roomate habihkan plak...daaaaaaaaaaaaa.....

2 comments:

anis said...

kedah tang mana cik fa?

cik fa said...

dkt kepala btas..
anis org kedah ka?