Labels

Monday, January 10, 2011

PART 2 - apabila jodoh dah sampai

hye..hye..hye...fuhh...kelas habis awal hari nih..boleh la cik fa sambung part 2 eh...petang macam nih kan tak elok tido..so kita isi masa dengan benda berfaedah la ya...tadi cik fa dah cerita pasal mr bola jumpa family cik fa kan..part 2 nih nak cerita & tempek gambar wedding cousin cik fa..tak kan la nak cerita pasal mr bola datang kedah lagi kan..sure korang bosan nanti...cousin cik fa yang kawen nih perempuan..cik fa panggil dia ADIK..tapi cik fa dengan ADIK nih sebaya...tapi saiz badan ja berbeza..yo la...cik fa kan gemuk..dia selim melim ja...(berangan bila la nak dapat body macam ADIK nih..ahhaha)..jodoh dia sampai dulu..syukur...pastu habis la makcik-makcik sedara mara cik fa dok sibuk tanya cik fa bila lagi...tak lama da ke??oii...keja nak kawen bukan senang.. nih duit pun taka da lagi..kerja pun belum..sabar dulu ya..bagi kewangan kukuh sikit...hehehhe..



mula-mula tu memang ADIK suruh cik fa jadi pengapit..cik fa on ja...tapi mr bola ada gak la tak bagi (biasa la lelaki kan kuat jelous)...tapi dia ok ja..tak ada la tak bagi terus...tapi plan tukar sebab kawan ada jadi pengapit...tersenyum lebar mr bola dapat tau...cik fa ok ja...tak kisah pun...and last minute..plan tukar...ADIK suruh cik fa jadi pengapit..pastu suruh mr bola jadi pengapit lelaki.. confirm la mr bola tak nak..dia kan pemalu gila...tambah masa tu tak kenal family cik fa lagi..nih la first time cik fa jadi pengapit....confirm la kaku..hahahah...hambek kau..tak pernah la katakan..keras ja dekat tepi pelamin tu..hahha...






ops...salah..nih bukan pengantin ye...yang nih lambat lagi kot..












nih baru la betul...ADIK & SYAHRIL




kan dah kata..saiz sangat berbeza walaupun umur sama..





bila pulak ye cik fa nak ada cincin kawen..cincin couple dah..(hahah..gelak gatal)





nih la moment apabila kaku..hahaha....
























si roomate pun ikot jugak..nih baru la sama saiz & sama umur..hahaha





queen of my life...mama sayang...hehehe..tq bagi green light hari tu..sayang mama....





yang dua nih dah tak lama dah nih..(ada bau-bau G**SS dah la nim..hahaha)






ambil berkat nih..hahhaa...



kalau nak tengok banyak lagi gambar..tengok dekat fb cik fa la ya...tak boley la nak letak banyak kat sini...nanti panjang lebar plak entry kn...tulis sikit..gambar ja lebey..

5 comments:

hanim said...

aku lambat gi koooooooooottttttttttttttt.....ang dulu la sbb semua da kalut suh kawennnn...

cik fa said...

ala..mak ank pun dh kalut dh kan..
ehhe..xlma dh la nim oiii

eyesya said...

czen cik fa nma jasni eak..?

cik fa said...

a'a ayesya...
nama dia jasni..
kenal ke

eyesya said...

cnior mse kt tek arau...
ptot muka cm fmilar..
ad gak dgr cite dye dh kwen...
rupa2nye czen cik fa..=)