Labels

Monday, January 10, 2011

PART 1 - apabila bawak mr bola ke kedah


assalamualaikum...

cik fa bahagikan entry nih kepada 2 part la eh..banyak sangat la nak cerita..cik fa sekarang dah dekat bangi..semalam baru balik sini..tak puas rasanya balik kampung..tapi kali nih balik best sangat walaupun kejap...sebab cik fa dah kenalkan mr bola dengan mama & ayah... tapi bukan setakat mama dengan ayah ja..habis satu kaum kerabat cik fa..mama dah kenalkan... masa nak bawak balik mr bola berdebar la jugak..mr bola lagi la...sebelum sampai rumah tu..nak singgah g toilet la...apa la..cuak ja muka dia..hahahha...sian dia azab tak lepas lagi..dulu takotkan sangat cik fa masa nak jumpa mama dia..nih time dia plak..apa lagi..habis la dia kena sakat dengan cik fa..hahahha...cik fa balik kedah sebab kenduri cousin cik fa kawen..so mama suruh bawak mr bola balik sekali..sebab mama tak pernah jumpa lagi..apa lagi gedik la mr bola tu nak ikut bila mama dah ajak kan..


sian mr bola plan nak duduk kedah sampai ahad..tapi kawan dia kena balik awal plak sebab ada hal..so sabtu petang dia dah balik..tapi tak pa at least dah sampai & jumpa family cik fa dah... mr bola tido rumah maklong cik fa..ala belakang rumah cik fa ja pun...nervous duduk rumah paklong malam tu sampai minum 3 cawan kopi...wow..amazing la mr bola minum kopi..ahahhaha.. cik fa sempat la bawak mr bola jalan-jalan..cik fa bawak dia pergi padang besar, bukit kayu hitam, alor star..heheh...kalau lama sikit..boleh la pergi jauh sikit hari tu...
































si roomate pun sempat berdating dengan bf dia dekat kedah..hehehe...tapi kagum la dengan si roomate dapat bercinta jarak jauh...dah dekat 4 tahun kot diorang berkawan..cik fa dengan mr bola..baru ja nak dekat 2 tahun...tapi apa pun..allhamdulillah..hope jodoh kitaorang berpanjangan..hehe...tapi rasanya si roomate kot kawen dulu..haha..kalau dia kawen dulu...YES.. (hanim ada maksud tersirat disebalik YES tu k)..cerita pasal cousin cik fa kawen..next entry ya cik fa update..tu lagi la banyak gambar...hehe..and cik fa jadi pengapit dia..haha..nantikan rupa cik fa menjadi pengapit ya...

6 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

fuh lega

anis said...

cik fa asal kedah kt area mna?
anis org perlis je pun :D

cik fa said...

bie: allhamdulillah..lega..

anis:dkt kepala btas aloq staq...dkt airport lama...hehe..nnt bley la jmpa

:::::lovewedges::::: said...

laahhhh...kpla batas ka...hehehe..mmg dk lalu c2 la klw nk p AS..UUM -> AS mmg lalu c2 :D

cik fa said...

ha...yaka..nanti bley la kita jmpa..
hehehe

anis said...

okeh :D