Labels

Saturday, January 22, 2011

dating dengan dia lagi..............

orang india berpusu-pusu pergi batu caves sambut deepavali...cik fa dengan si roomate pulak sibuk je bersesak-sesak di jalan nak pergi ou..fuhhhhhhhhh..parking super duper susah okey hari tu.... sampai kat ceruk mana entah kitaorang parking...yeah..SALE..SALE..SALE...tapi cik fa tak beli apa pun..melainkan pergi makan..dan beli makanan bawak balik...so korang dah mesti tau cik fa nak update apa kan..of course la pasal makan kan...blog cik fa nih dah macam blog makanan pulak.. tak pa la..tu speciality cik fa..haha..tengok badan la beb...






bukan main-main..iyanya benar..kitaorang makan dekat NEW YORK...sekali lagi cik fa ulang... NEW YORK okeyh...






tengok si roomate siap bergambar berlatar belakang statue of liberty lagi you alzz...




apa yang ada disebalik the little black book tu...meh cik fa tunjuk....



unik kan menu tu..siap dabomb la..super sinful la....menarik bukan.....







fuh....muka kelaparan....sabar-sabar....







ting****...ada ja makan depan mata...terus happy macam tak pernah makan setahun..
ya cik fa makan sandwish ja okeyh....sebab malam tu keyang + diet...tapi sangat yummy okeyh sandwich tu..ada mushroom banyak...







si roomate pun macam kanak-kanak riang ja bila makanan depan mata...
si roomate makan fish & chip okeyh....






pastu cik fa nih pantang kalau ada onion ring dalam menu..mesti nak order...


onion ring dia..biasa...dekat tony romas & gardens punya lagi sedap...






okeyh la..kedai nih best..service dia memang tip top okeyh...makanan dia sedap...and menu dia sangat-sangat banyak okeyh...cik fa suka kedai nih sebab santai....best sangat kalau lepak-lepak sambil balut ketupat (ayat selalu cik fa guna untuk bergosip)....ahhahaha...

2 comments:

HaNa HoNeY said...

fuh...harge pown daboomb laa..
haha
^_^

cik fa said...

haha..tp cik fa xmkn la yg harga daboomb tu..
mkn yg bunyi ala mercun bawang ja