Labels

Sunday, January 30, 2011

jom TRY

assalamualaikum...sejuknya hari nih..sepanjang hari kan hujan..sekarang cik fa dengan si roomate ada dekat seri iskandar sebab besok kena pergi UTP...so kitaorang bermalam dekat hotel dekat area sini ja..tapi update nih bukan la nak cerita pasal hotel kitaorang...hotel biasa ja kan...kalau hotel 5 star...mesti dah tergedik nak share gambar dekat sini...tapi kali nih nak update pasal makanan lagi...ya la..cik fa dengan makanan kan tak dapat dipisahkan...


hari tu masa dating dengan si roomate dekat mid valley ternampak la poster yogurt ice cream... pastu terus la jerit NAK..NAK.. bagaikan budak-budak hingusan..so terpaksa la si roomate temankan..



tadaaaaa....FAT FREE 99.99%....tu yang penting tau...ice cream yogurt nih ala-ala TUTTI FRUTTI..ala-ala ja ok...sebab tak sama sangat la...sebab tak boleh isi cup tu sendiri...



1st step..


pilih cup dulu ya....pastu pilih flavour...cik fa pilih resberry...




2nd step


meh kita pilih topping ye bukan perempuan berbaju belang tu ya...ada 2 choice topping...



satu topping biasa...1 spoon..rm2..(tak berbaloi...)




nih yang premium...1 spoon = rm3..(lagi la tak berbaloi)




last sekali..tadaaaaaaaaaaaaaaaa...




bagi cik fa..spoon nih mahal and tak berbaloi..dah la sikit...apa pun tutti frutti tetap di hati..

2 comments:

fathiahRAIHANA said...

wahhh . cam nanak jugak je ^^

cik fa said...

try la dear..
tp mcm x berbaloi ja..
sbb mhl..huhu..
tutti frutti jugak superb