Labels

Thursday, January 13, 2011

entry kesihatan

sekarang nih famous betul orang promote detox foot patch dalam fb kan..??tag sana..tag sini...ramai betul cik fa tengok dalam fb sekarang...wow..bagus sangat ka???so cik fa nih tergedik la nak try...tapi malas nak beli online...dulu masa zaman buat degree boleh dikata tiap minggu mesti beli shawl online..sekarang dah malas dah..cik fa sekarang lagi suka pergi kedai sendiri beli..lagi murah..pastu banyak choice...tapi kalau ada yang susah jumpa..cik fa beli jugak online..sampai satu masa mr bola bleter la...suruh jimat...asyik beli shawl ja...suka sangat beli shawl..sampai tak muat dah almari nak letak shawl la..tudung la..inner la..haha...so sekarang dah kurang sikit..tapi sok ingat nak pergi jalan tar..usha-usha apa benda baru...sapa mau ikot????jom la...



banyak sangat la cakap...nah gambar kaki cik fa ditempek detox foot patch..



keciknya kaki..confirm la bukan kaki cik fa...cik fa ambil ja dari google..




lepas ja 6 - 8 jam cik fa pakai...so hasilnya...



yang nih memang betul gambar hasil cik fa pakai...banyak kan toxin yang keluar...uihhh...jangan geli tau...toxin nih tak bau..yang bau herba dalam packet tu..kuat bau herba tu..cik fa sarankan kepada smokers tegar sila la cuba pakai detox foot patch nih..biar keluar toxin yang dah buat perkampungan secara haram dalam badan dah tu...



tapi apa pun..jangan lupa minum air banyak k..cik fa sekarang pun tengah practise minum air 3 liter sehari...wow..memberangsangkan kan??minum air banyak pun..dapat mengeluarkan toxin jugak ya...jom hidup secara sihat (amaran kementerian kesihatan cik fa)...

2 comments:

athirah said...

sama lak entry kita kan...

http://misztrex.blogspot.com/2011/01/boikot-foot-detox-patch.html

ASaDa RyutaRo said...

dahsyat!!! menakutkan... entah macamana la toksin dalam badan ni agaknya. tak merokok, tapi kuat minum coffee..