Labels

Saturday, January 15, 2011

apabila cik fa bercerita pasal makanan lagi


siang tadi keluar bersama encik bola...sudah empat hari tidak ketemu...so memang dah plan dah dengan dia nak makan dekat tony roma's weekend nih..sebab cik fa terliur bila baca entry cik nadia bayu...menu yang nak sangat cik fa try mesti la onion loaf tu..cik fa kan pencinta bawang....dulu cik fa dengan mr bola pernah makan dekat tony roma's nih..tapi tak berapa suka dengan makanan dia..tapi disebabkan kuasa onion loaf yang kuat...onion loaf membawa kami berdua kembali masuk ke tony roma's...






ini la rupa onion loaf yang diidamkan oleh cik fa...rasanya sedap...
semua jenis bawang sedap bagi cik fa walaupun dimasak dengan apa cara sekalipun..
hidup BAWANG!!!!!!!!!!





pilihan cik fa semestinya salmon...
cik fa jugak hantu salmon okeyh...pantang pergi mana restoran ada salmon..mesti nak order salmon...kalau bukan cik fa..mesti encik bola order...
hidup SALMON!!!





nih pulak burger encik bola...
ya burger dia biasa-biasa ja...burger chili's jugak superb...
hidup CHILI'S!!!



musnah diet cik fa untuk hari nih...pastu saja la pulak encik bola nak ajak g minum..konon la penat jalan...pastu kitaorang singgah lepak kat DOME..punya la cik fa dah pening nih...nak minum apa la...tak nak la musnah kan sampai hancur lebur diet selama nih...nasib mr bola tunjuk menu air untuk orang diet..





siap ada description lagi...bagus kan..terus la cik fa order...





mango fandago...
mango nih diblend bersama yogurt dan susu...
ya rasanya sunggu pure mango...dan sedap...yummy...



conclusion diet untuk hari nih hanya dapat diselamatkan 60% sahaja okey..selebihnya hancur berkecai bagaikan cermin jatuh ke lantai...hahahha...tak apa...kena juga nikmat hidup dengan makanan yang yummy-yummy kan??betoi dak??

7 comments:

Gadish Lollipop said...

yummy . sdp nye mango fandago tu :)

cik fa said...

yup dear...
mango fandago tu sgt sdp...

HaNa HoNeY said...

pergh....entry neyh wat perot hana nyanyi nyanyi
lapau!
haha

fathiahRAIHANA said...

wahhh.nanak jugak :D

cik fa said...

hana honey: xpe..perut tgk buat konsert tu...

fathiahraihana:nanak??nanti kte g mkn sesama ye..

nadiahanim said...

wah..... i love ONION tooo!!samela kiter~hik2

cik fa said...

yeke nadiahanim...same la...onion sdp kan