Labels

Monday, December 20, 2010

tak suprse bday - part 2

hye..hye..hye...(macam dj radio tak??)...seperti cik fa janji post part 1 semalam...hari nih cik fa continue part 2 pulak ye..kalau tak baca part 1 lagi KLIK SINI..tak habis-habis cerita pasal bday cik fa kan..bajet famous la..nak celebrate bday 3 hari 3 malam...hahah...memang la tak celebrate bday 3 hari 3 malam..but tahun nih cik fa ada 3 bday kek...best-best..makin tua makin best and happening plak celebrate bday...ingat lagi masa kecik kalau celebrate bday...mesti jemput kawan-kawan dengan jiran-jiran..pastu mama masak bihun sup..ada kacang pastu ada sumi-sumi.. pastu ada snap...wow..best jugak ye bday dulu...hehehe...dah besar sikit celebrate dekat kfc la.. sekarang dah besar panjang...membe & bf buat suprse bday...=)


18 dec lepas kitaorang celebrate bday dekat full house sunway piramid pulak..kitaorang tu mesti la cik fa, mr bola dengan kak maya...walaupun nih bukan suprise tapi best...sebab makan dengan orang tersayang...kalau ada mama & ayah dekat sini mesti lagi best..tapi tak pe paling best tahun nih ayah wish bday on time..11.15am - 18 dec...time cik fa dilahirkan....terharu ayah..tq so much.. walaupun mama dapat cakap dengah ayah dengan mama dalam fon ja..tapi happy sangat...suara diorang pun dah dapat mengHAPPYkan cik fa...kalau depan mata apatah lagi kan...






restoran pilihan mr bola malam tu..full house..mesti korang dah datang sini kan...cik fa first time nih..ketinggalan zaman kan...hahahh...ada aku kisah...janji datang jugak walaupun ketinggalan... decoration kedai sangat la keputihan..opssss....maksud cik fa kedai dia warna putih...sangat cantik..nanti nak buat decoration putih dekat rumah cik fa..boley tak mr bola???







wah...dah sampai terus duduk..harus la belek menu dia kan....buku menu dia comel...macam komik...kitaoang pilih duduk dekat depan kedai santai sikit...senang nak posing maut..heheh.. biasa la kalau dah depan camera..fuhhhhhh....dah tak ingat dah orang kiri kanan..keja nak sengeh ja..hahahaha..nih before makanan sampai...jom klik-klik...








tu la hair band hadiah dari si roomate & si jiran...cik fa suka sangat...heheh..and baju tu hadiah dr mr bola..


tadaaaaaaaaaa....makanan sudah memenuhi meja..apa lagi cepat cari camera..





























tengok muka mr bola apabila dipaksa makan sayur...hehehehhe





kalau makan burger...cepat ja dia...


sebab suka & teruja & jakun sangat sebab barang dekatfull house comel-comel..kitaorang sanggup tak habiskan kek tu sebab nak bawak balik..so boley la letak dalam kotak comel.. heheh.. gedik kan..ala..asalkan dapat kotak comel tu....kan.




comel kan kotak & orang yang pegang kotak tu..heheheh


so bila dah keyang..kotak comel pun dah dapat...apa lagi bergambar la..kedai tu kan cantik..

















bila dah kenyang...pastu kitaorang pergi keyangkan mata plak..jalan-jalan try kasut & baju.. tapi tak beli pun..heheh...lepas tu pekena tutti frutti pulak...okey la...dah habis part 1 & 2 cik fa.. maksudnya dah habis dah cerita bday celebration cik fa untuk tahun nih...sian kan korang borink cik fa cerita pasal bday cik fa je...okey..sekarang korang boley tarik nafas lega...nanti cik fa update cerita lain plak k..daaaaaaaaaa...
Align Center

No comments: