Labels

Sunday, December 19, 2010

suprse bday - part 1

assalamualaikum



sapa tengah online tu????korang sihat???cik fa allhamdulillah sihat & makin happy...yela kan umur pun dah tambah 1 angka..so makin-makin happy la..lagipun semua orang-orang tersayang ingat, wish and celebrate bday cik fa...but before cik fa panjang lebar nak kongsi KEhappyAN cik fa celebrate bday..cik fa terharu sangat sebab walaupun baru beberapa hari cik fa anjurkan contest.. ramai bloggers yang sporting join... rasa best ja dapat bekenalan dgn ramai bloggers..pastu dapat tau silent readers...heheh...bagus kan contest dekat blog nih..mengeratkan silaturrahim..untuk yang wish bday cik fa & doakan cik fa...amin...tq so much semua..


okey la berbalik kepada tujuan entry nih pasal bday cik fa...cik fa bahagikan cerita bday kepada 2 part (wow..dah macam movie harry potter plak kan..ada 2 part)...hahah...sebab banyak sangat moment indah..so cik fa bahagi 2 parts tau..part kedua...esok k...tungguuuuuuuuu....


hari jumaat lepas bersamaan 17 dec...cik fa temankan mama mr bola buka booth dekat KGPA...cik fa bawak si roomate sekali pergi menjual tu...balik pun dah petang...tengok jalan jem gila...so cik fa cakap dekat si roomate yang kita kena gerak balik bangi lewat sikit..sebab time tu memang jem gila..si roomate nih sengeh ja macam kerang busuk..pastu cakap ok..dah la tak berapa layan cik fa masa otw balik dari KGPA..fuhhhh...sabar-sabar...dah ja sampai rumah mr bola, mr bola pun muncul la depan pintu rumah sengeh macam kerang busuk jugak..(ish apa la diorang nih makan kerang busuk kat kedai sama ka eh??)..ok..cik fa dengan rileksnya masuk dalam rumah..tiba-tiba.. (happy bday to you..happy bday to you...happy bday to fareehah...happy bday to you)... tengok-tengok si jiran muncul dari sebalik pintu...huhuh...terkejut cik fa..hahaha.terharu and happy sangat time tu....nih la moment tu...



tengok tu...sengeh macam kerang busuk kan si bola tu..




yummy..ice cream cake baskin robbins yang sangat kempunan gara-gara iklan dalam gsc setiap kali before movie start




nih la wajah orang penting yang plan malam tu..siap ada plan a dgn b lagi...




dengan mama mr bola...bila tanya aunty tau ke...aunty tak mengaku...rupanya aunty dah tau plan diorang..hukkkkkk











nih la present dari si roomate dan si jiran..



lepas je kenyang makan kek idaman cik fa tu..(tq tau sebab memenuhi cik fa mengidam nak makan ice cream cake baskin robbins)...pastu si jiran bagi kotak gambar teddy bear....bila ja cik fa buka.. arghhhhhhhhh.....hair band yang dah lama cik fa nak..tapi tak beli-beli..terus cik fa menjerit pastu nangis...terharu beb...diorang sangat concern dengan apa yang cik fa suka...hehhe... terus keesokan harinya cik fa pakai hair band tu...nak tengok cik fa pakai????tunguuuuuuuuu next entry eh...


kepada si jiran, si roomate, mr bola & semua yang menjayakan suprse bday cik fa pada malam tu.. tq so much....cik fa tak terkata sebab sangat-sangat happy & teruja malam tu...semua yang cik fa mengidam...semua cik fa dapat malam tu...wowwwwww...allhmdulillah...happy sangat bila da semua orang tersayang disekeliling kita........luv u all...uummuuahhhhhhhhhh..

6 comments:

HaNa HoNeY said...

so sweet kowt wat bedy suprise
haha
hepi belated beday dear
^_^

cik fa said...

a'a..
ske sgt masa tu...
tq 4 da wish dear...

kiwi said...

besday party yg siple tp sweet :)
kiwi tag cik fa kat sini

http://kiwiblurr.blogspot.com/2010/12/1st-giveaway-tinie-zon2u.html

lovewedges said...

muka cik fa, kwn2 cik fa n anty 2 nk sama la..klw org ckp ank beranak pun org pecaya :)

cik fa said...

yeke...1st time nh org ckp..
tapi klau cik fa dgn si roomate tu mst org ckp kembar...
heheheh..
tp muka aunty ngan mr bola lain kan..
hehehe

lovewedges said...

aahh..lain..:)