Labels

Saturday, December 25, 2010

SITI DI ALAM FANTASI superb habis....


hye semua....dah tido ke..awal lagi nih..cik fa baru je balik shopping nih...hadiah pemenang esok cik fa pos k..malam tadi cik fa buat kali keduanya tengok teater dengan mr bola..cerita SITI DI ALAM FANTASI...tak salah cik fa ada dekat tv dulu...cik fa pernah tengok...ala..yang ada sesumpah tu kejar siti...ala..ingat la..ingat la...tak ingat jugak???tak pa..


cik fa ngan mr bola tak plan pun nak tengok bila teater nih...so bila pikir pulak..tengok seat dalam website istana budaya..so kitaorang decide tengok malam tadi...masuk ja istana budaya...wow.. macam dalam taman...sana bunga..sini bunga...tiba-tiba rasa romantik..opssss.... so apa lagi tergedik la cik fa minta mr bola ambil gambar...ehem..ehem...mesti korang dah paham kan..cik fa mesti tempek kat sini jugak kan..heheh...bagus...korang dah memahami cik fa...











props, decoration, kostum....wow..sangat la superb...cik fa suka...colourfull & nampak meriah.. cerita dia pun lawak dengan adanya johan raja lawak dengan apa tah nama laki tu...adoi..nanti cik fa letak gambar...korang mesti tau punya dia...dia selalu blakon drama...mr bola gelak ja sepanjang teater nih...cik fa of course la gelak ja...heheh...dah la kanak-kanak dalam teater nih comel-comel...geram cik fa...nanti cik fa da anak nak hantar la belajar teater nih...tapi mr bola dah cakap dia tak bagi sebab tak nak diorag sosial..ops..tergatal pulak..ehhehe..tapi sayang hero teater nih..si fizo tu...tak best and nampak kaku berlakon teater...mybe si fizo nih kena banyak practise lagi...practise make perfect kan...overall teater nih sangat-sangat best...5 star cik fa bagi....kalau yang rasa tak tau nak buat apa kat rumah..pergi la tengok teater nih..sangat best..berbaloi.. kalau nak best...ambil seat depan...so dapat la tengok dekat sikit...bawak budak-budak pun bagus jugak..sebab teater nih banyak pengajaran...










tu si sesumpah...ingat tak??pernah tayang dekat tv cerita nih dulu..










yang pakai kostum pokok tu johan raja lawak..yang sebelah tu..korang tau tak????ala...cik fa lupa la nama dia...sapa ingat??







nih la hero si fizo dan heroin si lyana jasmay



so amacam..meriah kan..nih pun mr bola ambil gambar masa dah last..masa perkenalkan pelakon..sebab time show..hp & camera tak dibenarkan...kalau ada ja nampak lampu hp korang bernyala...nanti akan ada la cahaya laser ke tempat korang...so off hp and no camera masa show k...cik fa syorkan korang pergi la ttengok teater nih..sangat berbaloi...best sangat...betul..tak tipu..=)...k la..dah ngantok..nite semua...

5 comments:

Mama Zharfan said...

nampak sgt besh!! teringin gak nak tgk ;)

athirah said...

aritu g IB pastu nampk banner ni.. nak g tgk tp x dpt... huuhu.. sedih nyaa...



cara tingkatkan BE

cik fa said...

mama zharfan: bwk la anak g tgk..best sgt...

athirah:ala..knpe xdpt..g la..still ada lg kan smp 31 kot

Hana Kirana said...

best nye.. belum berkesempatan lagi nak pi tengok

cik fa said...

hana kirana:g la..smpt lg nh..best sgt