Labels

Wednesday, December 22, 2010

sama ker???


sejuknya petang nih..baru lepas hujan lebat...cik fa pun tak lepas la peluang tido time hujan.. sedap ja tido tadi...tarik selimut bungkus macam ulat dalam kepompom..terus terlena...tapi tak boley la lajak tido sampai lewat petang..tak elok tau..petang-petang nih kita kena exercise minda dengan berbelog...btui dak???cik fa baru ja reply bloggers join contest cik fa....lepas ja bangun tadi..buka-buka..wow..ramainya join masa cik fa tido..sekarang dah melebihi jumlah first GIVEWAY CONTEST cik fa dulu...terkejut cik fa..tak sangka langsung...tq beribu-ribu lemon ye semua yang join.. yang belum join...cepat tau join...hadiah dah ada...maybe cik fa akan tambahkan sikit lagi hadiah... sebab ramai yang join..so better cik fa bagi banyak sikit kan..hadiah apa??suprise..hehehe.


hari tu ada blogger nih tegur yang muka cik fa sama dengan si roomate??betulkah??dekat kelas cik fa pun..ramai cakap kitaorang macam kembar...haha....cik fa tengok lain..orang lain tengok ktaorang sama...cik fa nih dah la macam dayang senandung gelapnya...si roomate kan putih macam hang li po...(hahha..hiperbola kan)..tapi dia putih la...maybe sebab kitaorang selalu g mana-mana sekali..pastu pakaian pun lebih kurang sama...cakap loghat utara..so mesti la korang tengok kami sama kan..heheh...apa pendapat korang pulak???











so???macam mana??lain kan kitaorang??heheh..dayang senandung vs puteri hang li po....hahha.

8 comments:

hasleena ramlee said...

lebih kurang same la muka korang berdua.cara senyuman kot :)

cik fa said...

hehe..yekot..
sengeh macm dlm iklan colgate ja kan

Gadish Lollipop said...

muke boths of u nmpk sme . .
why not u try join this contest
:)
http://princessyayah89.blogspot.com/2010/12/contest-kami-seiras.html

cik fa said...

okey..
nanti ada msa cik fa join..
tq gtau eh dear

hanim said...

tapi ad satu persamaan yang ketara...jeng..jeng...jeng...hahahahaahaha...

anis said...

lips n mata sama ( if c ik fa x pakai cntct lens) :)

athirah said...

rasa lain skit kot... hihihihi... sekali pandang mmg nmpk sama...

btw... congratez for ur giveaway.. rmi join =)

ni trase nk bt gak ni... lalalaalaa

cik fa said...

anis:sma eh..heheh...

athirah:tq tau join...