Labels

Friday, December 31, 2010

movie again and again


assalamualaikum...

nih update last untuk tahun nih...jangan sedih k...next year pulak tau cik fa update dengan entry baru..tunggu tau...heheh..hari nih cuti..so apa aktiviti korang hari nih???pergi shopping???YES pun dah dekat nak habis kan nih...esok cik fa kena temankan mr bola shopping...so cik fa kena pejam mata la..tak boleh beli apa-apa k..poket dah kering sebab shopping last week..hukk... minta la taka da apa yang terbekenan esok...sempena cuti hari nih...cik fa habiskan masa siang tadi tengok movie dengan si roomate...malam tadi pun kitaorang tengok movie..


malam semalam kitaorang tengok the tourist...owh...hero & heroin pujaan hati cik fa...sapa lagi kalau bukan johnny depp dengan angelina jolie...si macho & si cantik tu...walaupun muka angelina jolie nampak tua dalam movie tu..tapi dia tetap nampak sexy...kalau sebut ja angelina jolie mesti korang terpikir bibir sexy dia kan..tapi cik fa paling suka tang mata dia..woww....sexy habis la mata dia...second baru suka bibir dia tu...dah cantik..baik hati plak tu kan...









(picture courtesy of google)


ha,..tengok tu cantik kan si angelina jolie nih..mata dia..wow..sangat la cantik...dah la berlakon dengan johnney depp..lagi-lagi la nampak cantik (ada kena mengena ke eh ayat nih...?)..movie nih best walaupun simple je...cik fa suka...so kalau korang tak tau nak tengok movie apa...so pilih la movie nih k..boleh la tengok kecantikan & kehenseman hero dengan heroin...alang-alang cakap pasal angelina jolie nih...cik fa suka la dengan anak angkat dia tu...maddox...arghh..kecik-kecik pun dah nsem kan...



tengok kecik pun dah nsem...sekarang nih lagi la bertambah nsem kan...(picture courtesy of google)


cukup-cukup la ye pasal angelina jolie....hari nih cik fa pergi alamanda nak tengok damping malam..but before tu lunch dekat pizza hut..punya la cik fa dengan si roomate angin dengan pekerja pizza hut dekat situ..kitaorang duduk meja belakang sekali..boley pulak pekerja dia duduk meja belakang kitaorang bersembang..mula-mula tu sikit..makin lama..makin ramai join...siap manager dia join sekali...kalau cakap pasal kerja..okey la sikit..nih cakap pasal makan tu la..makan nih..ish..tak ada adab langsung depan customer...pastu si pekerja sorang nih tarik kerusi tepi meja kitaorang..pastu buka bekas makanan nak makan tepi tu...fuhhh..angin la cik fa..tak selasa nak makan...,lepas tu terus blah..terus complain dekat pekerja dia dekat depan pintu tu..kepada pelayan kedai makan mana-mana...jangan la buat perangai macam nih k..tak elok depan customer...kalau tak bising tak apa..nih bising..tak selesa langsung...kitaorang bayar okey...service charge pun ada kan..jangan la buat macam tu..(tarik nafas...lepas...fuhhh..lega)..cerita damping malam tu la..1st cerita hantu yang cik fa rasa logik & banyak pengajaran tersirat... cik fa suka la jugak cerita tu...dah la ada kereta hummer putih dalam tu..cantik..heheh...so yang suka cerita hantu melayu...tengok k damping malam nih...


1 comment:

hanim said...

oooohhhhhh johny depp pujaan hati.....huuuuuuuuuu...tersangat ensem n menggoda...