Labels

Saturday, December 11, 2010

HANTU CIK FA SEDANG BERBELOG

morning....

dah breakfast ke?cik fa tengak breakfast MAKCIK ANI...apa tu??nasi lemak MAKCIK ANI KE.. hahha...bukan..AUNTIE ANNE'S....klau translate ke bahasa melayu kan MAKCIK ANI..kita perlu la mermartabatkan bahasa melayu...kalau tak sapa lagi nak guana bahasa kita kan...so kita sendiri perlu kesedaran tu ye...roti pilihan cik fa dekat MAKCIK ANI mestila chocolate mint tak pun sour cream and onion...slurppp...sangat sedap okeyh..tapi pilihan cik fa kali nih sour cream and onion..nih roti beli semalam ya..tak kan cik fa pagi-pagi buta nak ke mall beli partzel MAKCIK ANI...kiosk dia pun belum buka awal-awal kan..heheh..


semalam cik fa, si jiran & si roomate keluar berdating...eh..before tu..sekarang nih si jiran dah beli mini cooper malaysia la...hehhe..comel bila tengok si jiran drive..sebab tuan ngan kereta sama kecik..pastu si jiran balik shah alam..so cik fa dengan si roomate pergi la ou..pastu banyak masa lagi kitaoran tengok la movie..pilihan utama mesti gsc...walaupun ada tgv dekat ou jugak..tapi cik fa tetap akan pilih gsc...












pictute courtesy of google


tu la cerita yang cik fa tengok semalam..HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH....bagi cik fa cerita nih tak berapa lawak..bagi cik fa cerita nih biasa...tak ada la best & lawak sangat...tu semua pendapat cik fa la..pendapat orang kan lain-lain...maybe sesetengah orang kena dengan citarasa diorang and kata cerita nih best..so hak masing-masing kan...cik fa tengah tunggu movie AKU MASIH DARA keluar next week...so keta terjah gsc lagi next week ya...

No comments: