Labels

Monday, December 27, 2010

cik fa memburu???buru apa??

hye...korang dah makan ka??cik fa dah kenyang nih..mata dah lali....lepas solat zohor mesti cik fa lena dibuai mimpi...hari sabtu tu kan krismas...so cik fa dengan si roomate ambil peluang nih la nak release tension dengan pergi shopping...(tu kan salah satu cara release tension bagi seorang perempuan..betul tak??)


mula tu cik fa dengan si roomate pergi mid valley...nasib parking tak susah..yela awal kitaorang keluar hari tu...so survey sana..cuci mata...pastu baru la proses membeli...dah la SALE...wow.. nak terkeluar bijik mata tengok semua baju, kasut, handbag...arghh...best...hari tu cik fa tak bawak mr bola sekali..sebab susah bawak laki nih..yang kita berkenan mesti dia tak..pastu susah la nak approve baju kalau pilihan cik fa..macam-macam la alasan dia...jarang la..sexy la...tu la..nih la.. so hari tu..beli ja apa yang cik fa suka..heheh..(jangan marah ya mr bola)...nanti kita g shopping sama-sama pulak ye...pastu jalan-jalan ternampak patung barbie banyak..alolol..tengok nih...





cantik kan..barbie pakai wedding dress...rasa nak ja bawak balik semua barbie tu..dulu masa kecik..suka la nangis dekat ayah cik fa nak suruh belikan barbie...pastu habis cik fa makeover diorang..potong rambut la..buat baju lain la..hahha...siap suruh maklang cik fa..buatkan bantal untuk diorang..lawak kan masa kecik...layan macam barbie tu hidup ja...dah ja rasa macam tak ada barang nak beli dekat mid..kitaoarng g sunway piramid pulak..pelik tapi benar..jalan tak jem.. lengang ja..dah la tol murah hari tu..tapi cik fa nih bayar ja full...tengok kat skrin tu...eh apasal murah..hah..orang tol tu pun tak cakap..ambil ja duit tu...tak pa la..cik fa halalkan..sampai ja sunway piramid...fuhhhhh...banyak la kereta.nak cari parking pun susah..lepas dah dapat ja parking..terus memulakan pengembaraan mencari baju lagi...





tengok tu...masuk fitting room pun dua orang...nasib muat fitting room tu..cantik tak baju tu?? nih ambil gambar sebab nak send kat mr bola...tengok reaksi dia..wow...1st time dia approve baju macam nih..siap suruh pergi bayar cepat lagi...tanya banyak kali..beli tak baju tu..hhahah.. dah ja shopping...kitaorang pergi makan...so pilihan kitaorang mesti la full house..sedap kan...tapi sayang portion kat full house nih sikit...arghh..janji sedap..







hahaha..perut dah isi...poket pun dah kosong..so terpaksa la mengundurkan diri..hehe...




nih la hasil buruan pada 25 dec...orang sambut krismas..kitarorang pulak g shopping ja..hehe.. okey la korang..dah masuk zohor..jom solat dulu..nanti bley la tido dengan amannya kan..daaa...

1 comment:

HaNa HoNeY said...

memg shopping sakan la neyh
hahaha
^_^