Labels

Wednesday, December 1, 2010

cik fa berubah minat

burppp...allhamdulillah kenyangya baru lepas lunch..mata pun dah kuyu...sepatutnya plan petang nih nak bawak keta aka baby hitamku pergi workshop sebab tingkap belah driver tu problem skit.. tapi mr bola tak kasi pergi..banyak la leteran dia...bahaya la..tu la..tunggu lama la..dan bla..bla.. bla.. mr bola cakap esok dia bawak pergi workshop...ok fine...tq ya mr bola..so cik fa habiskan masa dengan hupdate blog la ye...ada cerita yang cik fa lupa sampaikan lagi...nih alang-alang dah teringat balik cik fa hupdate terus kan..







tiket apa tu?bukan tiket kuda atau magnum atau sport toto ye..kalau ice cream magnum cik fa makan la..lagipun cik fa tak ngangkung tau...alang-alang dah cakap pasal ngangkung..korang dah tengok nangkung? gila la filem ngangkung kutip rm3.2 juta dalam masa 6 hari - beautifulnara... gila la kan...meh sini cik fa comment sikit filem ngangkung eh..sebab cik fa dah tengok last week.. kata kaki wayang..so kena la g tengok cerita yang rasa boley box office nih...lagipun cik fa support filem tempatan jugak k...wow..mesti david teo nangis dengar cik fa kata macam nih kan.. just cerita dua alam yang gila box office tu ja cik fa tak tengok...tak nak membazirkan tengok cerita yang memang betul-betul dah box office tu..confirm-comfirm la best kan..hahahahh..(gelak setan""")..


cerita ngangkung lawak sangat okeyh..dah nama pun seram komedi kan..so mesti la pecah perut ja gelak sampai rasa urat kentut pun dah putus masa tengok cerita tu..sangat dapat release tension tengok cerita tu..tapi bagi cik fa, adnan sempit lagi best daripd ngangkung kot..tu pendapat cik fa la..lain orang lain pendapatnya..tak gitu..ehehe..okey la berbalik kepada tiket di atas..tu tiket teater NATRAH...first time nih nak pergi tengok teater...eh...hello..dulu masa 1st year cik fa berlakon teater okeyh..tu pun teater untuk kokurikulum..so tak payah bajet diva ye cik fa...teater NATRAH 2 nih mr bola la kalut nak tengok..cik fa on je..sedangkan cik fa tak tau pun jalan cerita natrah..okeyh..cik fa perlu baca sinopsis sebelum hari sabtu nih okeyh..nanti cik fa gtau macam mana eh pengalaman pertama tengok teater..



2 comments:

dira aziz said...

heeeeee rajin sis fa ni mengisi masa lapang:D:D:D:D

buxx_szmania said...

hahah...
byk kan msa skrg..
so buat bnda berfaedah..
eh..faedah ke eh bnda nh