Labels

Sunday, December 26, 2010

BERITA SEDIH & GEMBIRA

assalamualaikum...

cik fa ada berita sedih & berita gembira untuk korang...tapi cik fa nak bagitau berita sedih dulu..boley kan??kita share sama-sama...hari cik fa hari nih dimulakan dengan berita sedih...cik fa baru kehilangan seorang sahabat....masa cik fa baca mesg dari membe cik fa pagi tadi...ya Allah...ketar tangan cik fa...tak sangka...tapi apa kan daya ajal maut ditangan tuhan..arwah meninggal disebablan eksiden...arwah bernama WAN MUHAMAD ASYMAWI..atau nama panggilannya mawi...cik fa sangat terkilan sebab tak dapat ziarah & tengok jenazah buat kali terakhir...apa pun mari kita sama-sama sedekahkan AL- Fatihah kepada arwah...semoga rohnya dicucuri rahmat...amin....cik fa harap yang memandu kereta atau yang bawa motor...bawak la elok-elok ya..bahaya...



Untuk berita gembiranya...kepada pemenang contest cik fa yang dah email detail...cik fa dah pos hadiah korang tadi..nanti dah dapat gtau cik fa ye...tinggal lagi dua orang tak email lagi detail..iaitu eB@mamaAerish'n'Aed & ctnurkhijah sila email detail korang sebelum 31 dec 2010 k... kalau lewat...cik fa akan cabut undi lagi sekali.hehhe...

5 comments:

kiwi said...

innalillah..mga arwah ditempatkan dalam golongan orang2 yg beriman..
Kawan sama course kiwi pun ada yg meninggal samada hari ni atau semalam. al-fatihah untuk mereka..

Mama Zharfan said...

al-fatihah utk arwah kwn cik fa...

tq sbb dh pos hadiah :) tak sbr nak tunggu hadiah tu :)

cik fa said...

mama zharfan:al farihah..sma2 kta doakan

kiwi:yaka...inalillah....

Hana Kirana said...

Takziah kepada keluarga mangsa.. Cik Fa.. tabahkan hati yer

cik fa said...

hana kirana:tq...sma2 kta doakan k