Labels

Sunday, December 5, 2010

cinta, air mata natrah

assalamualaikum..


fuhhhhhhhhh...baru ada masa nak manja-manja dengan blog nih...sekarang nih bz tahap gaban la... so nih baru ada masa nak hupdate blog...cik fa update nih mesti korang dah tau kan topic apa cik fa nak story morry kat you allz...of course la pasal teater natrah kan..tu kan cik fa punya hari ini dalam sejarah..sebab 1st time tengok teater dekat IB...apa IB? ikan bawal??opss...sorry ikan-ikan bawal tak boleh disebut ya buat masa sekarang sebab mr bola sangat fobia dengan ikan bawal.. cik fa akan cerita next entry ok kenapa mr bola sangat fobia dengan nama ikan bawal...IB tu istana budaya ye adik-adik..biar cik fa jamu mata korang dengan gambar dulu ye..






bila cik masuk je IB..terus teruja dengan poster, bunting NATRAH yang sangat banyak.. start la tergedik nak posing sana..posing sini..so cik fa letak mana yang rasa berpatutan je k.. sebab tak pasal korang mc plak sok sebab muntah yang teruk..





wow..mr bola dah pandai mau berposing...nih bukan paksaan ye..mr bola sendiri yang volunteer nak diambil gambarnya..but muka still nak control macho..biasa la lumrah lelaki apabila di hadapan camera..





ops...cik fa disebelah remy la..owh remy..tak sabar mau tengok kamu di atas pentas secara live k..mr bola suka la tu bergambar tepi maya karin..nasib la bukan misha omar..kalau tak.. cik fa pun ditinggalkannya...





besar-besar kl nih...dekat sini pun terjumpa my ex roomate..nih roomate cik fa masa degree.. nama dia dewi..tinggi orangnya persis model...bila la body cik fa nak macam dia..adoi..cik fa tinggi tu fake okey...cik fa pakai wedges ye...tinggi dusta semata-mata..





you allzzzzzzzzz....cik fa dah dalam panggung sari istana budaya..pentas bertaraf dunia.. memang wow pun...sangat teruja masa masuk..jakun la jugak...seat kitaorang best betul-betul depan stage..memang okey la...sangat puas hati...next time nak tempat nih jugak ye..





so masa show fon kena off...tak dapat la ambil gambar...but masa last part...kenalkan pelakon boleh ambil gambar..apa lagi...terus cepat-cepat on hp and klik-klik..korang try la cari mana maya karin, remy, aaron aziz yang hensem tu, ummi aida, sharifah sofea, sofea jane and bla..bla..bla.. cik fa bagi tau sorang je dalam gambar tu..yang tengah-tengah bertudung merah tu ialah erma fatima ye...pengarah natrah yang superb...



tu je la gambar yang cik fa rasa sesuai diletakan di sini..nanti korang meluat pulak asyik tengok gambar cik fa je kan..okeyh la...teater natrah nih bagi cik fa sangat best okeyh...tambah masa remy menari part lagu hindustan tu..memang terbeliak la mata cik fa...sangat WOWWWWW... cik fa puas hati la tengok teater nih..berbaloi walaupun beli tiket mahal sikit..kisah hidup natrah nih sangat la sedih..dari kecik sampai tua..sangat kesian...okey la..kalau nanti ada ulangan natrah ke..korang boley la pergi ye..sebab cik fa rasa sangat berbaloi and best...