Labels

Monday, December 13, 2010

AL KISAH 11 DEC 2010

assalamualaikum



panasnya petang nih..sekarang dah mendung tapi still panas...nak hujan mungkin kan...cuaca macam nih banyak orang demam..cik fa demam gak hari tu..sampai sekarang tekak tak ok lagi.. (nak okey macam mana kan..minum air sejuk je..hikhikhik) untuk sesiapa yang demam tu...jangan lupa makan ubat ye..pastu jangan ikut cik fa minum air sejuk je..jaga kesihatan tau...bahaya demam sekarang nih..macam-macam virus pelik kan..


kepada si anonymous yang cantik dan baik hati...tq atas comment-comment anda ye..cik fa sangat hargai setiap comment anda...sebab cik fa tak kisah awak nak kutuk cik fa ke apa ke..sebab cik fa tau yang awak sanggup buka blog cik fa baca-baca setiap entry untuk cari bahan kutukan awak kan..at least awak silent readers aka fans cik fa kan...ada gak orang sanggup baca blog cik fa..mana la sangka cik fa kan buruk, huduh, kan anonymous kan...kalau awak kutuk cik fa samala awak kutuk ciptaan ALLAH k..cik fa bersyukur dengan kejadian ALLAH jadikan cik fa...sebab allhamdulillah cik fa sihat..tu lagi penting dari paras rupa cantik tapi tak sihat kan...cik fa mengaku memang ada gambar cik fa edit...so what???tu bagi problem kat kamu ye anonymous. sorry la sebab cik fa suruh kamu tengok gambar cik fa ye...lagipun gambar artis dalam magazine pun di edit kan...okey la..tak nak cakap banyak la anonymous sayang....lain kali bagi la link kamu..tak pun email or no fon..nak jugak berkenalan dengan kamu...mesti cantik kan...


sorry ye sebab terselit sikit luahan hati untuk si anonymous..sebab baru perasan wujudnya so anonymous ni dekat blog cik fa...okey la...enough k...(tarik nafas...lepassssssssssss)...huh..lega... now kita berbalik kepada tujuan entry kali nih...sabtu lepas bersamaan 11 dec adalah bday kakak mr bola..KAK MAYA...so after tutup butik...kitaorang pergi makan-makan dekat seoul garden ou...so macam biasa la kan...biar gambar flash back kejadian hari tu..
















































begitu la serba sedikit gambaran pada hari kejadian...sangat best...makan tak hingat dunia...huhu nasib pakai dress tak la nampak sangat perutku yang buncit tu (kan anonymous sayang??)...okey.. and paling penting hari tu...carrot cheese cake yang sangat yummy..sedap cake tu..tak manis sangat...

"HAPPY BIRTDAY KAK MAYA"


wow...tak sabar tunggu lagi 5 hari...apa ya mr bola akan buat...nak berangan la kejap...okey...daa

No comments: