Labels

Friday, November 5, 2010

cik fa nak KAWEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


phuhhhhhhhhhhhhhhh KANAN...phuhhhhhhhhhhhhhhh KIRI....phuhhhhhh BELAKANG... phuhhhhhhh DEPAN...opss..sorry...tersembur pulak air liur...maaf ya...tidak sengaja..berhabuk berdebu setebal kamus dewan edisi kedua dah nih...tu yang berphuhhhh..phuhhhhhh tu...bukan sedang jampi serapah...sedang mahu cuci sikit blog nih..kritikal betul dah blog nih...tak dihupdate langsung... disebabkan malam nih mata kuyu macam ikan puyu..(eh...ikan puyu punya mata kuyu ka??arhhh..lantak la...cik fa rasa persamaan tu sedap ja)..so malam nih nak hupdate blog...banyak cerita nak kongsi tapi tah la bz melampau sangat..nih baru rasa release sikit..



korang tau tak...sekarang cik fa buat bisnes sikit-sikit..jual shawl..kalau rasa nak tengok shawl cik fa jual add fb cik fa k dear...boleh la berjalan-jalan dalam boutique alam maya cik fa tu...okey la lupa plak nak wish kepada semua penganut agama hindu..


HAPPY DEEPAVALI..



Punya la menyahut seruan tok najib 1 Malaysia..cik fa ngan so roomate pun sama-sama la memeriakan jugak dengan tetttttttt....Sila lihat di bawah ya...suspen tak??












































tadaaaaaaaaaaaaaaa.......



cantik tak tangan kami






nih masa belum siap lagi..tapi cik fa dah excited tahap gaban dah time nih...sebab 1st time jumpa inai yang kaler purple..






tadaa....dah siap (abaikan tanganku yang banyak bulu tu tau)..






nih pulak tangan si roomate..




opssss....jangan salah pikir...cik fa pakai inai tu bukan bermaksud dah dilamar oleh mr bola dan dah nak ke jinjang pelamin..tapi perasaan 1 malaysia yang buatkan kitaorang gatal nak buat henna di tangan...ouchhh....dua perempuan di atas sangat teruja dengan hasil lukisan inai di tangan yang superb.. sangat cantik..asyik tengok ja tangan tu lepas buat...pastu semua benda nak pegang tangan kiri.. mentang la tangan cantik kan belah kiri tu...pegang beg plastik tangan kiri..pegang stereng keta pun nak jugak belah kiri ja...punya la jakun kalahkan orang sakai dah nih dua perempuan di atas..


special inai ni sebab inai tu dibuat sendiri oleh akak india yang lukis tu...dia lukis kejap ja..tengok-tengok dah siap...hasilnya sangat cantik...pastu inai ni kaler agak terang dan lain sikit dari henna yang biasa...sebelah tangan rm5...kalau penuh rm10...meronta-ronta hati nih nak buat lagi nanti...tunggu ya akak..nanti kitaorang pergi lagi..


settle pasal henna...now cik fa nak cerita pasal inner sikit...inner yang cik fa pakai hari (gambar di atas) tu adalah inner ARZU & si roomate memakai inner NAJJAH...saja ja cik fa beli sebab konon nak tengok inner mana lagi best...hasilnya...inner NAJJAH jugak the best bagi cik fa...inner ARZU agak tak selesa & tak sesuai untuk orang yang bermuka chubby...sebab dia menampakan muka kita lagi bulat.. masa pakai inner ARZU hari tu...rasa macam tak selesa ja...asyik nak tarik & betulkan je... so cik fa dah bagi pendapat & pengalaman cik fa tentang inner...so keputusan di tangan anda untuk memilih...eh...rasa macam meraih undi pulak (bahang pilihan raya la nih)...opssssss....cik fa masih belum daftar mengundi lagi..tak pe ke???rasa diri nih masih muda...tak cukup umur g...tu yang tak pegi daftar g tu...okey la..mata kuyu macam ikan puyu sudah bertukar jadi mata cicak dah (auewwwwww..kenapa cicak??geli-geli..)okey la blah dulu ya...nite semua.....tunggu cik fa update next entry pasal ISI RUMAHKU MENANGIS (tajuk macam cerekarama ja kan)..

2 comments:

Farah Tuhar said...

awesome la purple .
murah powm murah .
wat kat mana ? hehe

cik fa said...

murah sgt..
dkt jln tar dear