Labels

Tuesday, November 9, 2010

LOVEHERLOOK by lisya

selamat malam semua....dah tido ke??cik fa dah ngantuk sebenarnya..tapi sambil menunggu mr bola sampai rumah pastu tunggu dia mandi dulu semua...baru la cik fa boley tido...no..no..no.. jangan pikir lain..kitaorang tido tempat lain okeyh..dia kat rumah dia...cik fa dekat pan house aka hostel...selalunya kitaorang akan tido time yang sama baru la nama pasangan manis kan...sambil tunggu mr bola...cik fa tengah excited nih...1st time ada orang letak gambar cik fa dekat blog diorang..owh...1st time la....meter tahap keterujaan dan menunjukan tanda maksimum sekarang...





disuatu pencarian by lisya



owh...punya la cik fa cubit pipi montel cik fa nih sebab tak caya..macam mimpi ja...(terlebih sudah)...okey la...lisya..tq sebab sanggup post entry gambar cik fa yang chubby nih dalam blog kamu...tak pernah lagi tau...and lisya nih sangat bagus...sebab dia minta permission dulu before post entry gambar sapa-sapa..cik fa dah letak ur blog punya link dekat side bar blog cik fa....

No comments: