Labels

Tuesday, November 23, 2010

kebosanan melanda cik fa

assalamualaikum...


lamanya xupdate blog nih...sebab hari tu cik fa balik kampung...bz skit tolong cuci rumah...pastu sekarang cik fa dah berada di bangi....semua orang tengah cuti sem...tapi cik fa nih susah betul nak merasa cuti sem sejak degree dulu lagi...cuti sem ja mesti bz dengan research la...tesis la...sem nih pun sama...ingat nak collect sample, buat research semua...alih-alih...postpone plak...middle or end of december...adoi...so duduk bangi goyang kaki la sambil tunggu masa nak pergi ambil sampel.....sapa-sapa ada jawatan kosong sila la ambli cik fa bekerja...tapi gaji tu bagi la mahal sikit ye....demand kan..hahahha...yela...bukan senang nak suruh cik fa bekerja...heheh..



so aktiviti seharian menghabiskan movie yang banyak dalam lappy nih...keja copy movie dari si roomate dengan si jiran...tapi tak habis lai tengok...so masa yang ada nih menghabiskan movie dalam lappy & movie baru dekat GSC...ha cakap pasal cinema...korang suka tengok movie dekat mana??..GSC??TGV??MBO?? & bla..bla..bla...mana korang suka??pilihan hati jiwa raga cik fa hanyalah GSC....tah la mybe dah sebati kot...1st reason paling kuat...sebab gsc alamanda paling dekat dengan cik fa...so mesti la selalu cik fa pegi kan...2nd reason sebab seat dekat gsc best tak macam dekat tgv....tu ja reason kenapa cik fa sukakan gsc....and paling best...cik fa dah dapat coupon free....yipieeeeeeeeee...






No comments: