Labels

Monday, November 8, 2010

im like a bird


assalamualaikum...





sari berita penting...pada tanggal 8 november 2010 diistiharkan cik fa sudah abes final exam...allhamdulillah...syukur...yipieeeeeeeeeee....im free now bagaikan scene rose dalam titanic berdiri di hujung kapal sambil rambut berterbangan ditiup angin...fuhhhhhhhhhh...bestnya...dengan hidup sebelum nih bz assmnent, tesis, assgmnt, presentatation, assmnt, prsentation, tesis..now semua benda dah settle..tunggu masa nak OOOoooo balik kampung...tak sabarnya nak tengok tinggalan banjir...rumah cik fa dah surut sepenuhnya...cuma proses pengemasan kembali sedang dijalankan..



bila dah happy nih rasa mahu loncat setinggi-tingginya dan mahu berkata dunia nia aku yang punya...fuhhhhhhhh....meh kita nanyi lagu bila rasa gembira tepuk tangan..clap** clap** bila rasa gembira tepuk tangan...clap** clap**...bila rasa gembira begini la caranya.bila rasa gembira tepuk tangan...clap**clap**.....heheh...teringat zaman tadikan kan...sekarang proses membuat blog bisnes & menyusun movie...esok malam cik fa ada date mahu tengok megamind...sapa mahu ikot???angkat tangan cepat.......tunggu nanti blog bisnes cik fa siap k..cik fa bagitau..kena follow & beli tau...






2 comments:

diana said...

hari ni ramai bloggers yang dah abis exam..
pas ni bleh la fokus pada blog kan??
heheh

buxx_szmania said...

a'a dear..
tu la..lma dh sgt blog nih terabai