Labels

Monday, November 29, 2010

cik fa pun nak berholiday ok

assalamualaikum


susahnya nak berbelog sekarang...sungguh tak ada mood nak mencarut dekat sini...opsss...bukan mencarut ya..mengarut...hehehe...tapi hari nih ku gagahi jua untuk menhupdate moment terindah bersama si dia dan si dia...wow kenapa dua si dia? siapa dua si dia itu? baca sampai habis baru korang akan tau...membaca kan jambatan ilmu..so korang perlu baca ya...


AMARAN KERAS : entry nih akan banyak dengan gambar...sila jangan pening & muntah pekat ya..


siapa si dia dan si dia? bukan kekasih gelap cik fa ye...kekasih cerah ok...terang lagi bersuluh kekasih cik fa nih ye..siapa lagi kalau bukan si jiran & si roomate...diorang la kekasih terang lagi bersuluh yang cik fa berskandal skrg...hehehe...plan mau beryipieeeee sudah lama..tapi tak kesampaian sebab faktor kertas yang mempunyai muka agong no 1 & tandatangan gabenor bank negara yang membuatkan plan tertangguh...so kali nih dengan sebulat suara memilih genting sebab bajet ke sana tak la banyak sangat kan...so semalam la hari yang dinantikan..cik fa biarkan gambar bercerita eh..





atas cable car..muka innocent ja kan cover gayat nih...





sampai ja..terus menuju ke pirate ship..beratur..muka si jiran sangat cuak...





yipieeeeee....kitaorang dah berada di genting..sapa paling tinggi lompat...cik fa ke si jiran?




si jiran cover double cheese burgernya..





kat genting pun kena buli..kesian kan cik fa..





ouchh...sudah berada di london pulak...





cik fa pun nak feeling berada di london















before main...baca nih dulu ya anak-anak...










siap shopping chocolate tu...









maskot nippon paint menari...sangat comel









sama tak?







tengok tu...dah loya la tu yengok picture banyak kan...bukan salah cik fa ye...cik fa dah bagi amaran keras di atas...korang nak gak tengok kecomelan cik fa..tu yang sanggup baca sampai habis tu...betul tak???sanggup meredah keloyaan kan..semata-mata nak tengok cik fa...oooo...tq so much..lap u larh.......(perasan sekali sekala ok kan?)..

3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat berholiday cik Fa..
rehatkan minda sekali sekala kn.. =)

adyhollowgurlz said...

best best!!!having fun!!

buxx_szmania said...

leily: tu la..skali skala perlu la merehatkan minda kan..

asyhollowgurlz:best sgt dear..nnti jom la g