Labels

Wednesday, November 10, 2010

cik fa dimakeoverkan

assalamualaikum...


buat apa tu???tak da keja??meh la baca blog cik fa nih...kalau korang nak tahu nih entry yang ke-200 cik fa...wow..tak sangka dan 200 entry dah cik fa merepek kan..mesti korang dah pikir bila la cik fa nak stop merepek..tengok la kalau nanti cik fa dah malas nak blogging dah..but now..semangat berbelog tu masih menebal walaupun cik fa tau tak ramai yang baca...ala..janji cik fa happy..kan..(biasa la selalu syok sendiri)..

cik fa nak share dengan korang cerita nih dah lama..tapi tak ada masa lagi kan...sibuk exam la...habis exam sibuk buat blog bisnes lagi....now blog bisnes dah siap..rajin-rajin tengok la.. NIKYMAYA... okeyh la...dua minggu lepas...cik fa beli perfume baru..and dapat free make over by dior...tu yang terlebih suka tu...so cik fa share gambar dihari kejadian...





gambar fav mr bola




























cik fa suka sangat dekat smokey eye tu....make up artis tu cakap..adia bagi heavy dekat mata...so orang akan fokus mata je...(betul tak mr bola...mata cik fa galak & besar kan???)...cik fa suka dior punya foundation...best...menutup scar yang sangat banyak dimuka cik fa...tapi cik fa tak mampu beli foundation sampai beratus okey...so conclusion...pakai ja bedak nyonya dalam bekas petak kaler kuning tu...murah dah wangi...hehehehe..lagi berbaloi...nak beli foundation nih tunggu la duit bergolek depan mata..baru cik fa beli...berbaloi baloi...hehehehe