Labels

Wednesday, November 24, 2010

cik fa berniga plak oiiii

assalamualaikum...


panasnya petang nih...nak tido panas sangat...so berbelog la jawabnya..xpekan...xada sesapa marah kan??ala sapa nak marah..hak milik cik fa...so suka hati cik fa la kan nak hupdate bila pun..betul tak??ingat tak cik fa pernah cakap cik fa buat business blog untuk kakak mr bola..now blog dah siap...cuma ada sikit item lagi belum dihupdate...jom la tengok-tengok nikymaya.blogspot.com...


kalau yang ada berdekatan area shah alam..jemput la ke NikyMaya Boutique di NO. 5-1-A, JLN KRISTAL AS7/AS, SEK 7, SHAH ALAM....bagi yang jauh dari shah alam...jangan risau...korang still boleh shopping online...add fb Niky Maya atau like fanpage Nikymaya Boutique...kalau nak order korang kena isi order form dekat nikymaya.blogspot.com ye...fb & fanpage nikymaya hanya untuk korang tengok collection yang ada..semudah ABC je kan nk shopping sekarang...dekat rumah pun boley shopping...tak payah nak sesak dekat jalan pastu mengahabiskan minyak kereta kan...dalam rumah sambil makan pun dah boley beli barang..






Niky Maya Boutique ada jual barangan najjah juga...just online belum diupdate dengan barangan najjah lagi...coming soon k...kalau sapa-sapa yang tinggal dekat shah alam or berdekatan shah alam..jemput la ke butik ye...










cik fa bersama owner nikymaya boutique...bawal humairah drpd nikymaya boutique..





Maisarah cotton shawl drpd nikymaya boutique...


Cantik kan koleksi nikymaya boutique...so apa tunggu lagi...jom shopping dkt Niky Maya Boutique..=)

2 comments:

diana said...

comel2 la model dia..
heheh

buxx_szmania said...

yeke diana...
cik fa yg xcomel..
gemuk kn