Labels

Monday, October 18, 2010

tip menghilangkan keBIOLan

huhuu....second entry untuk malam nih....bila mata dah tak layu..tapi kemalasan pulak bermaharajalela...kepada budak skema aka nerd..share la petua macam mana korang tak pernah ada perasaan malas....cik fa nih hormon malas sangat la tinggi memuncak...kalah gunung jerai... (gunung jerai tu dekat kedah okeyh kepada yang tak tahu..saya nak menglamorkan negeri sendiri)...




gila la pakai baju tido je nih..



tiba-tiba si roomate ajak pergi buat audit...apa itu audit..tu adalah survey untuk assingment cik fa...nanti kena present lepas exam...present lagi????ya...present lagi okey..jangan nak mengeluh.. itu adalah realiti kehidupan yang perlu cik fa pikul sekarang..simpati la dengan nasib ku ini... bila dah siap dah buat audit survey bagai...so nak meneutralkan kebiolan tadi....kita singgah mcd sekejap...jom kita...





muka excited je nak drive thru....





abang, saya nak big mac, double cheese, mc chicken, fillet o fish..eh..cancel la... saya nak abang boleh?



ayat di atas hanya dusta semata-mata...cik fa tidak gatal sebegitu okeyh...nak jaga mr bola sorang pun macam jaga lembu sekandang...hahahhahah...so hanya membeli french fries large dengan sundae chocolate...ya...sekarang sudah tidak biol lagi....tu la cara nak menghilangkan biol..



cara menghilangan kebiolan dari cik fa:

1. pakai baju tido pastu pergi la mana anda nak pergi
2. singgah la drive thru mcd...beli la makanan kesukaan anda
3. gelak la & buat lawak sepuasnya sampai tak tahan gelak okeyh...

No comments: