Labels

Saturday, October 2, 2010

tak nak letak title boley??

sebenarnya entry nih dibuat jam 10 pagi tadi..disebabkan wifi yang 'ngok ngek' nih...entry nih tidak dapat dipublish dengan jayanya..so sekarang baru nak publish..xpe kan...???



selamat berhari sabtu...plik kan cik fa terbangun awal...cik fa terjaga selepas mendapat sms dari cousin cik fa..cik fa ignore ja mesg tu sebab konon nak tarik selimut lagi...lepas tu...cousin cik fa call pulak sebab sms nya tak terREPLY.....so sekarang mata dah terbuka luas...terus bangun la jawabnya....sebab dia dah booked cik fa untuk hari ni... makan free sapa tak nak bangun kan..heheh...dah la malam tadi balik lewat...g berdating dengan aweks cik fa...g tengok magika...tapi hampeh..tak best pun...xpela..asalkan dapat boerdating dengan dua aweks debabs nih...entry nih ringkas ja..sebab cik fa nak cepat...so cik fa letak picture k..(sedangkan semua entry cik fa bersepah dengan picture kan-cik fa mengikut teori prof fareehah iaitu gambar adalah medium terbaik untuk memahamkan cerita kepada orang ramai...opss...terperasan pulak)..so korang jangan la muntah ya dengan picture yang banyak nih...penat i **klik tau...






tengok tu..bila dapat stereng 4 wheel ja...tak nak lepas..siap berlakon ada anak kat sebelah g... bila ko beranak...cik fa tak tau pun...hahah..kantoi amey..






tengok tu..tudung biru sama dengan keta..'beruk dapat bunga' pun tak teruja sampai tahap nih..





**klik skit sambil menunggu si jiran try baju..last-last tak beli pun..hampeh..penat ja cik fa dengan si roomate menghasut suruh beli....






tengok tu..sempat g berlakon..tapi poster (cik fa bantai ja..tak tau nama benda dibelakang king kong 2 orang tu) macam comel je...so wajib tengok nanti..





opssss...last sekali...nganga seluas mungkin untuk menunjukkan menikmati betul-betul big apple si jiran belanja..tq si jiran...




cik fa nak bagitau good news yang baru dapat dari cousin tadi..but tak nak cerita sekarang.. next entry okeyh...daaaaaaaaaaaaa............

No comments: