Labels

Tuesday, October 12, 2010

si roomate sudah tua

brupp....^***'''''..allhamdulillah...kenyangnya melantak dekat seoul garden dengan skandalS cik fa tadi..ops...jangan pikir lain okeyh..skandal sehidup semati cik fa adalah cik roomate dengan cik jiran la...sapa lagi yang sudi jadi skandal cik fa...dua orang tu skandal main-main..skandal betul cik fa mesti la abang comel Valentino rossi...owh..valentino rossi...kau tetap menjadi puuujaan hatiku..CUT!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ingat dialog nih???-kalau ingat korang memang peminat no 1 p. ramlee)


okeyh la...kalau korang nak tau hari nih bday si roomate..so kitaorang perlu la celebrate bday debab tu dengan makan-makan lagi..walaupun hari tu dah celebrate...tapi nak gak celebrate hari nih....baru la macam nampak rasmi sikit kan...so mesti la ada picture..tapi tak banyak (mesti korang menarik nafas lega kan)..






cik fa dengan bday girl...





ada cik fa dengan si roomate..sure akan ada si jiran kan...3 serangkai (macam nama brand kain batik mama cik fa pakai pulak)



perut dah kenyang so kitaorang bergegas mau cari purse untuk si roomate..hadiah daripada ayahanda tercinta...masa si roomate cari purse...so mula la cik fa gedik try handbag..mata dah teruska bangat dengan 2 handbag nih..macam mana...siapa mau tolong...rasa mahukan handbag ini...tapi duit tak ada...sabar-sabar...lawan la nafsu anda cik fa oiii..okeyh...cik fa dah dapat tahan nafsu...so cik fa letak la picture beg nih untuk menyedapkan hati...sigh...=(












sekarang dah boleh tido lena...mahu mimpikan 2 handbag tu...daaaaaaaaa....selamat malam.. jangan lupa cuci kaki tau...

No comments: