Labels

Sunday, October 17, 2010

pentas Berbaloi-baloi


morning..morning..morning...masih morning kah???ya...walaupun matahari sudah meninggi.. tapi sekarang pukul 11 pagi...so masih pagi la kan...cik fa bangun still bangun pagi hari...good girl... (mesti korang kata...anak dara apa nih bangun time macam nih-mesti mak mertua reject)...hahah...janan la reject...sekarang ja bangun lambat..nanti-nanti bangun awal..promise...hahahah..


okeyh la entry nih bukan mahu menceritakan menantu pilihan ibu mertua...mahu cerita cik fa teruja dengan stage...stage tu memang pentas...tapi stage yang cik fa maksudkan ialah stage=make up okeyh...sekarang stage tengoh buat promosi...buy 1 free 1...tapi free 1 tu perlu la benda yang sama dengan korang beli..if korang beli lipstick...so dapat la lipstick free jugak...bagus kan...disebabkan compact powder sudah nyawa-nyawa ikan..so cik fa rasa berbaloi mahu membeli stage...sebab ingatkan stage semahal mac or bobbi brown..mahu beli mac or bobbi brown tak mampu cik fa..tapi cik fa ada blusher mac ..blusher mac best...tak sia-sia melabur beli blusher mac..kaler pun cantik sebab tak ada glitter...cik fa tak suka make up yang berglitter..nanti tak nampak natural..


mula-mula cik fa pergi mac dekat mid valley..hampeh orang tu sombong gila...malas nak layan customer..salesman mesti ingat cik fa tak ada duit kan..ya..memang cik fa tak ada duit..but tak payah la nak sombong...dah kerja salesman..so layan la customer anda dengan baik..disebabkan mahu jugak beli stage...cik fa pun buat la muka kesian dekat mr bola...pastu mr bola pun ajak g pavi....ya...salesgirl stage dekat pavi sengat superb....baik and friendly gila...so kita nak tanya semua benda pun okey ja..macam tu la salesgirl or salesman..lepastu salesgirl tu pulak kata beli rm100 above..free lipstick..so apa lagi...start la kejadian di bawah...





wah-wah...bestnya





sebelah hijau & sebelah biru..





tadaaaa....tak nampak sangat kan..sebab mataku sangat besar..(pipi pun sudah besar-macam mana nih??)





cik fa beli semua nih dengan harga rm113...berbaloi kan...hahah..sapa mau bagi...1 lagi compact powder akan bagi kepada mama..



p/s: so korang cepat-cepat la pergi stage...tapi jangan pegi mid punya stage...tak best...=)

2 comments:

Gadis H said...

tak pernah cuba stage ... ok ke produknya .... ?

buxx_szmania said...

okey la..not too bad la produk dia