Labels

Friday, October 22, 2010

no title





senyum macam duta colgate la cik fa yang berbaju hijau tu pulak macam duta iklan ubat gigi mukmin (sebab tudungnya agak besar berbanding cik fa)....senyuman semanis kurma menandakan presentation proposal sudah selesai...syukur...satu bebanan sem nih sudah berakhir...tapi 2, 3 bebanan lagi yang harus dipikul untuk sem nih,,tak payah stress...kita buat slow and steady kan.. baru macho..(kata skandal valentino rossi..haruslah macho selalu)...










selesai ja present terus memecut ke mcd nak try dia punya breakfast..kalau cik fa gtau , korang jangan gelak tau...nih 1st time cik fa try mcd punya breakfast (nampak sangat bangun above 11am kan)..hahahha....and kejadian petang itu pulak...tengok picture dulu k....



















jangan mengubah apa-apa setting pada laptop anda...memang gambar tu yang tak nampak apa-apa...sebab??bukan camera cik fa prob...tau la camera cik fa cikai...tapi masih boleh menklik lagi ya...gambar kat atas tu macam kebakaran kan..tapi jangan salah faham..tiada apa yang terbakar..tu adalah gambar asap dari pakcik yang sedang melakukan fogging nyamuk.. gambar tu di ambil dari dalam bilik..atas sebab kedegilan yang melampau..tu yang cik fa dapat mengklik gambar asap sampai tak nampak apa tu...orang dah announce awal-awal suruh keluar dari bangunan...cik fa ngan si roomate nih berdegil..duduk la dalam bilik..last-last keja sedut asap fogging yang bluekkkkkkkk....busuk...hahah...padan muka...tu la padah orang berdegil..


- malam nih cik fa mau tengok lagenda budak setan free dekat gsc alamnda sempena festival filem malaysia...

No comments: