Labels

Sunday, October 24, 2010

mr bola jadi model

kenapa ya setiap kali ahad ka sabtu mesti terjaga awal..kan best kalau tido lelama...nih kan weekend....kalau weekdays tu..susah sangat la nak buka mata nak pegi kelas...tak pela...maybe cik fa sudah bersedia menjadi anak dara pilihan ibu mertua kot...yang banun awal pagi...cuci baju... sidai baju..sapu sampah..kemas rumah..dan bla..bla..bla...tapi cik fa bangun terus mengadap lappy nih sampai sekarang...apa cer...macam mana mahu menjadi anak dara pilihan ibu mertua nih...


okey la termukadimah pepanjang plak...sorry okeyh sebab dengar cik fa melalut...entry nih nak cerita hari yang best semalam bersama gadis-gadis kesayangan mr bola...semalam hari bermula dengan membaham seoul garden bersama mr bola & kak maya yang comel...kak maya nih adalah kakak 1st mr bola ye....



















lepas ja membuncitkan perut di seoul garden...so benda wajib ke IOI mall...mesti membeli tutti frutti...sekarang tutti frutti sudah menjadi salah satu makanan fav cik fa...







step untuk membeli di tutti frutti




1st-perlu sengeh sambil menekan mesin ice cream...









2nd-memilih topping





tadaaaaaaaa....dah siap!!!!!











keyang ja mambaham seoul garden + tutti frutti...ada projek besar yang perlu disiapkan oleh cik fa dengan mr bola..nantikan projek tu eh...nih disebalik tabir...SUPRISE...!!!!!!!






















lepas ja menyiapkan projek mega cik fa dengan mr bola....time makan...tq aunty belanja makan..




nih la wajah gadis-gadis kesayangan mr bola...

No comments: