Labels

Monday, October 18, 2010

movie best

hye...buat apa tu??mata cik fa layu nih...mesti korang tau sebab apa kan...mesti la sebab nak kena membaca...khamis nih presentation lagi..dah jumaat baru lepas presentation...khamis ada presentation proposal...untuk mengurangkan kadar kelayuan mata...hanya satu cara saja iaitu update blog...cik fa lupa pula review pasal movie cik fa tengok last week..tapi tak sah kalau tak letak gambar dulu kan..gambar sebagai bukti kukuh cerita yang bakal diceritakan..










owh...adakah cik fa tak bagitau lagi movie apa yang jadi pilihan lastweek...???dari picture tu dah sah-sah la kitaorang tengok movie 3d kan..tengok betapa pentingnya picture...boley korang teka-teka dah kan...malam tu kitaoran tengok cerita ini:







okeyh..jangan gelak sebab tua bangka nih tak boleh tengok movie cartoon..tak ada fatwa menyatakan tua bangka tak boleh tengok cerita cartoon....dah sah-sah tulis UMUM kan...hehe.. apa la cik fa mengarut tak sedar diri nih..balik kepada landasan cepat...


cerita nih tersangat la comel..geram...rasa nak picit-picit ja sebab comel sangat...cerita dia best... tapi mr bola dengan si jiran siap melayari bahtera mimpi lagi..rugi rm18 tau....(alasan mereka ialah sebab penat bekerja di siang hari)..boley la terima...tapi bukan sebab cerita nih bosan okeyh...cerita nih best...so kepada sesiapa cari movie apa la nak tengok..tengok movie nih tau..pastikan 3d...kerana 3d dia sangat nampak okeyh...tiba la masa membaca journal yang banyak nih... daaaaa...


cerita nih juga tersirat moral value :
- jangan la buang sampah merata-rata..kesian fauna kita sebab habitatnya tercemar...

No comments: