Labels

Monday, October 11, 2010

motogp 2010

assalamualaikum...


la..berdengkur nampak...bangun!!!!!!!...tak elok tido time nih...gila nanti tau...time macam nih kalau dapat pisang goreng dengan teh panas sambil melihat kanak-kanak bermain best nih.. tapi apa kan daya hidup di perantauan...mana ada suasana begitu (cehhh..bajet ada dekat oversea kan)..sedangkan rumah dengan sini lebih kurang 600km ja...tapi jauh la tu kan...lebih dari 100km...seperti yang dijanjikan cik fa nak update pasal motogp...cik fa tak akan memungkiri janji...heheh...so tiba la masa cik fa update pasal motogp okeyh...tapi amaran awal..entry nih mempunya banyak gambar...sila jangan muntah pekat hijau berlendir okeyh..terima sahaja kenyataan yang cik fa suka sangat letak picture banyak walaupun sedar diri tidak secantik kim kardashian pujaan hati mr bola...





mr bola dengan skandal cik fa






owh rossi...cik fa sudah jatuh cinta dengan kamu...






owh...di antara rossi dan lorenzo...siapa pilihan cik fa??? (macam diorang berebut cik fa pulak-perasan jer lebih)






hahahha...mr bola macam penjaga booth..sama jer colour baju...(tak jeles pun okeyh)




rendahnya cik fa....adoi....










tengok tu rossi cuba memotong...rossi sangat power






tak complete kalau tak ada picture couple yang tak famous nih..






ala comelnya..sampai tinggal pampers je dia..






ramainya orang...dah macam semut pulang ke sarang dah..(cepat cari cik fa)






di tengah orang ramai pun sempat lagi pose..ish2..






tak boleh blah betul muka mr bola...(muka gatal kan**)






hahah..berebut dengan budak-budak pulak nak ice cream...






gembiranya dia bila dah dapat ice cream...tak kisah dah tu pose tepi signboard taxi...sebab excited dapat ice cream..






cik fa pun ada jugak ice cream...ice cream roti jugak pilihan utama..(muka letih kan-bajet cik fa yang berlumba)..



first tu cik fa pegi sebab nak temankan mr bola je tengok motogp...cik fa tak berminat and tak tahu langsung pasal motogp...bila dah sampai sana...tiba-tiba terminat pulak..sebab valentino rossi sangat power...best tengok sebab time starting dia no 9...dia kejar and gunakan skill dia memotong..sampai dapat 1st place...wow...sangat kagum dengan kamu valentino rossi...nanti ajar cik fa merempit sama tau...tak pun bawak je la cik fa naik superbike kamu yang cantik tu...(macam la valentino rossi baca blog nih-kalau dia buka pun..comperm tak paham punya kan)..tak kisah la..sebab tengah angau dengan valentino rossi..sorry ya mr bola...jangan jeles..hahahhaha...

2 comments:

Gadis H said...

part yang paling mengiurkan >>>> aiskrim tu !

buxx_szmania said...

hahhah...mau ka ice cream tu..