Labels

Tuesday, October 5, 2010

kereta ku dicium

selamat malam...la..dah nak tido ke??meh la singgah sini kejap...cik fa nak story mory nih...cik fa ada bagitau previous post yang pasal bad news tu....so tiba la masa yang ditunggu-tunggu untuk cik fa ceritakan apa yang terjadi...(adoi..rasa skema ayat nih)







so...apa perasaan korang kalau tiba-tiba korang tengok kereta korang macam nih...??happy?? wow.. sporting la lu kalau keta lu macam nih...gila la...sempoi bebenor la...tapi for sure la kan sebenarnya perasaan korang ada sikit marah+geram+sedih++++++perasaan macam-macam kan....cik fa tak tau la nak gambarkan perasaan hari tu..sebab rasa macam bad day pun ada gak but tak la bad day sangat sebab dapat tau good news dari cousin cik fa (ingat kan good news tu..kalau lupa cik fa lepuk kang)..


hari tu dah la gado tahap dewa la dengan mr bola (biasa la dugaan berpasangan kan)...nasib la okey...after tu...excited nak keluar dengan si jantung hati tu...tiba-tiba tengok kereta tercium pulak...aduh........stress tak tau nak kata la...nasib la ada abang kolej tu tolang clamp keta tu... so tuan punya kereta yang cium muahhh..muahhhh keta cik fa tu tak akan lari la kan...boley kita cekup dia nanti..heheheh (gelak setan)


sebenarnya bukan tuan kereta tu langgar...kereta dia yang bergerak ke depan..yela...parking bukit kan...so after keta tu dah ubah...nasib la tuan punya keta yang kiss bontot kereta cik fa tu baik...so kitaorang decide bayar lepas gi baiki...then esok...tingggg***cik fa tengok kereta taka da pun kemek...just calar sikit dengan berlekuk...gila kental la keta cik fa..patut i lap u sangat-sangat...tak sia-sia mengajar my baby tu supaya jadi kental...(maybe sebab selalu exercise bawak debab-debab dalam perutnya kot)....syukur allhamdulillah....



tips dari cik fa :
1) kalau kereta manual..parking dekat bukit...tarik la handbrake sampai habis.. then masuk gear 1 masa parking okeyh untuk mengelakan kereta anda bergerak kehadapan or belakang... ( mr bola yang ajar)

2) kalau boleh cari parking yang tidak berbukit..parking tempat berbukit bila terpaksa ja k....

3) senyum la apabila kereta anda tercium oleh kereta lain..untuk mengelakan stress yang melampau...hehehehe

2 comments:

Balqis said...

bole senyum2 lgi ke klo da kne kiss? haha~~

buxx_szmania said...

hahha.try la senyum..
mesti mcm tenang skit