Labels

Friday, October 29, 2010

kenapa la manusia jahat

assalamualaikum...


lama ke cik fa tak mengupdate blog???kebizian yang melampau sampai lupa yang cik fa ada blog..semalam baru je habis 1 paper untuk final...lepas ja habis 1 paper..terus ke alamanda nak tengok cuti-cuti cinta..konon-konon untuk menghilangkan stress....(cik fa review pasal cerita nih next entry..may i????)sabar ya...nanti cik fa review pasal cerita tu..promise dear...


okey la entry kali nih nak cerita pasal berita pembunuhan yang mayat berlipat dalam beg tu... balik ja dari tengok movie semalam...terbaca status mukabuku wardina safiyah...yang terjumpa mayat 12 tahun dalam beg dekat ukay perdana...cik fa pun terus la sms mr bola...rumah dia kan dekat sana...hampeh...dia tak tau apa pun...mr bola tu bab berita dengan gosip mesti lambat sikit tak sehebat gf dia nih...so mr bola.."practise make perfect k"...





tu la dambar mayat budak yang dijumpai...identiti masih belum dikenalpasti...kesian kan...kenapa la manusia sekarang sangat kejam..motif apa la bunuh budak yang tak berdosa nih.. hope kes nih dapat diselesaikan secepat mungkin dan pembunuh akan menerima hukuman setimpal...


- nak tau in detail KLIK

No comments: