Labels

Sunday, October 10, 2010

idaman dah tertunai

tumpang lalu....nak update...nak update!!!!bangun tido update blog..before tido pun nak jugak update...ada ja cerita nak kasi tau dekat sini...orang pun dah naik muak dah cik fa oiii....ala..jangan la muak lagi...sikit ja cik fa update..hanya gambar ja lebih...tengah excited tahap cipan nih...


seperti biasa..hari sabtu adalah hari makan sedunia kepada pasangan yang tak famous nih...sapa lagi kalau bukan cik fa & mr bola...hari sabtu la hari favourite dating sebab boleh pegi try kedai makan..objektif kitaorang couple nih nak try semua kedai makan dekat Malaysia...(hahah..objektif tak bertamadun langsung kan)..haha...tak la objektif kitaorang couple adalah untuk bahagia...tu makan adalah aktiviti kegemaran bersama sahaja...so today cik fa ajak mr bola pegi empire mall untuk try someting...korang akan tau something tu kalau korang baca entry nih sampai habis...(bagi suprise sikit)..so dah sampai ja sana..perut dah kruk..krekkk..kruk krekkk...so perlu mengisi dulu tank kan...kedai pilihan ialah seperti dibawah:









decoration dekat kedai nih sangat cantik..terberangan seketika macam honeymoon dekat BALI bersama mr bola (aouchhh..tergatal sudah)..huhu..malu-malu...abaikan k..kita fokus kepada landasan balik....dah pilih tempat makan..now pilihan menu seperti berikut:














hahah..banyak kan...masa tengok makanan nih teringat pulak tv tunjuk chef wan makan dekat Bali..sama ja dengan menu dekat sini...terberangan kedua kali berada di tepi pantai dekat Bali sambil minum air kelapa...(huhhhhhh...kuat betul kan cik fa berangan)...biasa la angan-angan mak andih...heheheh


after tank dah full...start la mengukur Empire Mall tu sehabisnya...dapat jugak la mengempiskan purse...sapa suruh murah sangat seluar dekat situ..kan dah terbeli...(sapa yang perlu dipersalahkan..cik fa atau owner kedai????)..sila jawab...bila purse pun dah kempis...masa untuk menjalakan misi utama ke Empire mall...tadaaaaaaaaaaaa...........








ini la benda yang cik fa mengidam...dah lama mengidam nak try si comel nih..dah la warna sangat aummmmmmmmm geramnya....pastu comel-comel..owh...falling in love masa 1st tengok dekat blog orang...nama benda nih macarons...kalau nak korang pegi la WHISK Espresso Bar + Bake Shop...



















bila dah dapat benda nih.,...start la aksi mengarut bersama mr bola...macarons nih manis...sedap jugak la..i loike...tapi agak mahal..1pieace rm2...10 piece rm18...so tak boleh la beli selalu..pokai nanti...cik fa try dia punya hot chocolate hazelnut...terangkat habis la...sedap ooo...okeyh la...sudah mau tido...esok nak pegi tengok motor GP bersama abang bola....nantikan entry pasal motor GP okeyh...selamat malam...

2 comments:

BaLL said...

i like... heeeee

buxx_szmania said...

heheh..ske btol dia