Labels

Sunday, October 3, 2010

good news from cousin cik fa...


semalam cik fa cakap ada good news kan...meh sini cik fa nak bagitau....berita baik perlu dikongsi bersama kan..





cousin cik fa dah pregnant...bunting pelamin la you...allhamdulillah...sebenarnya semua orang dah tau masa raya lagi...tapi cik fa yang ketinggalan...but ada cik fa kisah...sekarang masih excited lagi...cousin merangkap teman sepermainan kecik-kecik sudah berisi dalam perut.. suka-suka...dia dah pregnant 3 bulan dah...hope semuanya selamat nanti...tak sabar cik fa nak tengok perutnya kedepan...sebab cousin cik fa nih kurus sangat..dah la tinggi...teringan nak tengok dia chubby-chubby skit...ouch......


sekarang cik fa sudah terbayang baju baby comel-comel..arghhhh...best-best..nanti boleh beli banyak-banyak dengan mr bola...sebab kakak ipar dia pun tengah pregnant...tak sabar mahu beli barang baby...(opssssss...terlebih excited pulak..)...sebenarnya cik fa ada bad news jugak..nanti cik fa update okeyh.....nak mood happy dulu..mood sedih kemudian...

No comments: