Labels

Saturday, October 9, 2010

apabila mereka ditipu

bangun-bangun dah lewat nih....apa nih bangun lewat...rezeki takut nak masuk nanti...(poyo je sebab hari nih cik bangun awal skit)...biasa la malam tadi cik fa tido dalam senyuman sebab berjaya mengenakan orang..yesssssss!!!!!!!!!clap**clap**meh cik fa nak story mory misi malam tadi...


disebabkan bdai my jiran khamis lepas and bday my roomate selasa ni...cik la orang yang bertangungjawab untuk mengenakan mereka...so cik fa ajak sekali mr bola sayang join...sebab senang sikit nak pekena...klau sorang susah la kan nak plan bagai....sebenarnya kitaorang plan nak g tengok movie tamil apa tah tajuk dia..ENTHIRAN....orang cakap best sangat movie tu..pastu selalu ja sold out.. so kitaorang kaki wayang nih nak jugak bersempit-sempit nak tengok cerita tu...awal lagi si roomate booking cerita tu tau..(excited kan dia nak tengok)....dah la booking awal...siap booking 2 time lagi tau...in case kalau tak sempat awal tu...


so bermula la saat penipuan...cik fa memaksa mereka pakai cantik-cantik...siap layan la si roomate yang plan nak makan dekat pavi tu..pastu nak beli J.CO...(masa nih cik fa tahan gelak je la)...hahha...then cik fa kata kena ambil mr bola sebab kereta dia rosak...diorang tu semua okey ja...tak pikir lain pun....senang ja nak menipu diorang nak...bila dah sampai tadaaaaaaaaa.....( korang layan dan faham melalui gambar k)...



































wajah mangsa pertama ditpu






wajah mangsa kedua ditipu





wajah penipu (WANTED)




begitu la cerita misi yang bejaya dengan flying colours tu....yahoooooooooo...best dapat mengenakan orang tau...(ala untuk happykan mereka juga)...lupa pulak nak bagitau yang chef bola yang masak menu untuk malam itu...ayam tu pun diperap oleyh chef bola jugak..tq hubby...sangat suka (nanti-nanti pun kamu yang akan masak kan???hehehe).. conclusionnya tiada movie tamil la malam tu..nanti cik fa beli cd je la...okeyh debab...sorry tau malam tadi menipu sikit...untuk kebaikan bersama jugak kan...PEACE NO WAR okeyh...





bila perut sudah kenyang malam tadi...time untuk shopping barang NAJJAH pulak...=)

1 comment:

hanim said...

pape pon...thanx to both of u...act really sweet..=)