Labels

Friday, September 3, 2010

SI JIRAN dah berANAK!!!!!!!!!!!!

ya allah..lama tak hupdate si blog purple kesayanganku nih..alasan??tak payah la alasan..bukan ada orang baca blog pun..cik fa suka hupdate sebab cik fa kan syok sendiri..so i tak kisah la..tak ada orang baca blog i..janji i bahagia ja...hhahah...(dengan nada gedik macam si aishah dalam syurga ramadhan)..but cik fa tau ada la dalam 3 orang (sadisnya-3 orang jer) yang akan sibuk ja akan baca blog cik fa...tak payah la nak announce siapa 3 orang tu...malu nanti diorang sebab dikenali...(diorang tu low profile sikit)...tapi kalau la ANGELINA JOLLIE ke BRAD PITT ke LISA SURIHANI kebaca blog cik fa...cik fa confirm sepantas bullet train announce besar-besar dekat sini.... kepada silent readers....tq very much....sangat menghargai okeyh... kalau rajin tinggal la comment org chat tu...boley kita kenal-kenal dengan lebih mesra gitu...boley cik ja bersiar dekat blog anda jugak...


opss......sorry termelalut pulak...sebenarnya cik fa nak cerita pasal iftar dengan skandal iaitu si roomate dengan si jiran..tapi cik fa tak ambil gambar dari si jiran lagi...cik fa kalau hupdate blog tanpa gambar bagaikan muka tanpa kening pulak.(ha??peribahasa apa nih cik fa buat..arghhh..bantai sudah la..janji sedap)...so entry tu akan menyusul nanti ya para pembaca yang disayangi sekalian..


entry kali nih nak announce yang cik fa dapat anak buah...yahooooooo...si jiran dah selamat menjadi mama 1 sept hari tu....baby si jiran cute sangat tau...semalam baru cik fa dapat main pastu yang best sekali dapat tido dengan diorang...mama dia tinggal dekat bilik cik fa....






susah la nak ambil picture diorang...suka sangat sorok muka...pemalu la....dah la senyap je... tak pe...nanti lama dengan aunty fa...mesti pandai **KLIK-KLIK kan







fuhhhhh....nasib dapat gak **KLIK muka cute tu...nih pun cepat-cepat ambil..dia dah nak sorok tu...tengok yang lagi satu tu...dah sorok..pemalu sungguh la macam mama dia...



si betina tu namanya NIE & si jantan tu namanya NUE...comel kan nama diorang...nama diorang diberi oleh aunty hanim...disebabkan mama dia suka angat cakap..NI pastu nu...so nama diorang diberi sempena mama dia yang suka cakap tak habis tu......tak sabar tengok NIE dengan NUE membesar...besar chubby-chubby tau dear.........jadi anak yang soleh & solehah....

No comments: