Labels

Saturday, September 4, 2010

perutku penuh la!!!!!!!!!!!!!

dah pukul 2 lebih..mata masih besar gedabak lagi terbuka...esok pagi-pagi dah mahu menjemput ayahnda tercinta dekat lcct pastu mahu terus OOooooOOO..balik kampung..oo000OoooOO balik kampung hati girang...yahoooooooooooo.....esok dah mahu pulang beraya...hope selamat sampai di KEDAH....cik fa janji akan drive elok-elok okeyh....tadi kan cik fa dah janji nak hupdate pasal iftar dengan 2 kekasih hati tu...so cik fa kena paksa diri untuk hupdate untuk korang semua..(ada ke tunggu??? tak kisah la...janji mesti dikota kan.)


terus je cik fa cerita okeyh...nih mr bola dah bising-bising suruh tido dah nih...tapi cik fa bagi alasan nak tengok epilog syurga cinta (sedangkan cerita tu cik fa dengar suara ja...mata & tangan tengah hupdate untuk korang nih)....last week si jiran punya 1st gaji...so dia tengah mencari pahala di bulan puasa.. so dia belanja la cik fa dan si roomate berbuka...yipeeeeee....syukran....rezeki jangan ditolak kan.... pagi tu si jiran booking untuk berbuka di seoul garden IOI mall puchong...yes...akhirnya dapat gak makan situ..setelah sekian lama cik fa mengidam mahu makan situ....nak senangkan cerita...cik fa biarkan gambar bercerita untuk korang k...





wajah bakal gadis melayu 4....hahahahh...(tak sesuai okeyh)






KLIK-KLIK** itu mesti






sambil ambil makanan pun sempat kot....






semua orang tengok sebab meja kitaorang kot paling banyak makanan..ahhaha..(ada kami kisah??lantak la...kitaorang makan habis okeyh)






ini la wajah DIA yang bertanggungjawab memenuhkan perut cik fa dan si roomate..(single g oiiii)






hahahha..paparazi di mana-mana..sambil suap pun..KLIK** lagi






wajah apabila tank perut sudah penuh....nih la cara exercise mengendurkan urat muka yang lenguh menguyah makanan....






selepas kenyang...ayuh ke tutti fruity...sangat suka self service dan ice cream yang sangat yummmy.....loike it...






ouch.......model tak sesuai dengan iklan tu okeyh...shuhhhhhh cik fa...rosakkan slogan kedai ja...






buat si jiran ku sayang..tq so much kerana telah memenuhkan perut cik fa hari itu... sangat menghargai anda....tq dear...lurve u too much si jiran ko yang comel (terpaksa nih puji sikit).. lain kali mahu belanja lagi bagitau la...jangan malu-malu tau...cik fa sentiasa tak malu dengan anda...



okeyh la guys....puteri nur fareehah mahu beradu dah....hubbynya dah call berkali-kali dah nih... malas dengar leteran mak enon hubby dah...daaaaaaa.....good nite semua...selamat bersahur...dan selamat berpuasa....kalau ada yang mahu balik kampung....hati-hati di jalan raya...ingatlah orang tersayang okeyh...............

No comments: