Labels

Tuesday, September 7, 2010

keciwi tahap GABAN

assalamualaikum...

kejap ja kan...tinggal lagi dua hari lagi ja nak berpuasa...pastu kita raya...mesti sekarang semua orang kalut-kalut nak balik kampung kan...allhmdulillah cik fa selamat sampai Kedah sabtu hari tu...nikmat sangat berpuasa di rumah..berbuka di rumah dengan family...ya allah.sangat suka rumah..patut la orang cakap 'RUMAH MANIS' atau orang putih kata 'HOME SWEET HOME'...

mesti pelik kan macam mana cik fa boleh update blog purple nih...bukan berukband cik fa macam siput sedut ke..halooooooooo....i sudah tukar celcom k..sangat okey line kat rumah..even rumah cik fa nih dalam sikit...berbaloi-baloi i tukar celcom....yahooooooo...daaaaaa maxis... nama ja gah..tapi hampeh...sorry ya maxis...cik fa sudah ceraikan kamu dengan talak 1...

cik fa still teruja lagi nih...hari tu dapat hamper raya...ada orang hantar dekat rumah...jakun kan cik fa...yo la...tak pernah dapat hamper raya...this year dapat...tapi bukan orang bagi dekat cik fa..bagi dekat mama cik fa la....hehehe...asalkan cik fa boley tumpang sekaki dua kan..heheheh..







keciwi kan cik fa...letak besar-besar hamper raya...(bukan nak menunjuk sekadar excited tahap maximum ja)....dah ladepan tu beras pulut...sapa-sapa yang nak buat ketupat..meh la ambil beras pulut tu...mama cik fa tahun nih tak buat ketupat...ayah tak bagi...mama kena jaga kesihatan..heheh...

okeyh la..nak tengok news....daaaaa..untuk yang mahu pulang ke kampung..berhati-hati di jalan raya okeyh.....kalau letih..rest dulu ye....

No comments: